Albayrak: ''Ölsem bile...''

Albayrak: ''Ölsem bile...''

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak Beşiktaş maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim  Albayrak, Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmak için sadece bir maçları  kaldığını söyledi.

Beşiktaş'ı derbide 2-0 yendikleri maçın ardından basın mensuplarına  açıklamada bulunan Albayrak, stresli bir karşılaşmayı geride bıraktıklarını  belirterek, şunları kaydetti:

"Her maçta ölüp ölüp diriliyoruz. Bu maçta daha fazla ilaç kullandık.  Allah'a şükürler olsun artık son 90 dakikaya geldik. Çok güzel oynadık. İyi  kapanmasını bildik. Bütün futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Tribünlere ne  kadar teşekkür etsek az. Taraftarların coşkusuyla beraber takımımız da çok iyi  motive oldu. Muslera inanılmaz kurtarışlar yaptı. Bir puana ihtiyacımız var.  Allah bana Rize'de kupa kaldırmayı inşallah nasip edecek. Ondan sonra ölsem bile  çocuklarım ağlamasın. Çünkü çok büyük hayallerim gerçek oluyor. Allah'ıma  şükürler olsun, hayatta ne istediysem verdi ama yine de tedbirli konuşmak lazım."

Kazandıkları başarıda en büyük pay sahibinin futbolcular olduğunu  vurgulayan Albayrak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bizim de katkımız oldu ama bu başarı futbolcu kardeşlerimin ve teknik  heyetindir. Ben buradan yeni seçilen Dursun Özbek ağabeye ve yönetici  arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Dursun ağabeyinin çok başarılı olacağına  inanıyorum. Zaten bize de görev olursa yardımcı olacağız. Hepiniz biliyorsunuz  ciddi bir sağlık kontrolünden geçmem lazım. İnan ki dün akşam hiç uyumadım. Bu  maçın sıkıntılı geçeceğini düşünüyordum. Hep endişe içerisindeydim. Hocayla dün  akşam saat 3'e kadar tavla oynadık."

Abdurrahim Albayrak, karşılaşmayı takip eden Arda Turan ile ilgili bir  soru üzerine, "Arda ile oturup sohbet ettik. Bizim birkaç futbolcuya 'birlikte  Çeşme'ye gidelim' dedi. Ben de 'aman kimse Çeşme'ye gitmesin' dedim. Çünkü lige  verilen bir arada Arda, Çeşme'ye gitmişti. O zaman da onu Atletico Madrid'e  gitmeye ikna etmişlerdi. 'Ağabey iyi ki gittim, gitmeseydim şampiyon olamazdık'  dedi. Ben de 'belki de Şampiyonlar Ligi'ni alırdık' dedim. Arda şu anda  Avrupa'nın en iyi futbolcuları arasında. Arda ile gurur duyuyoruz" ifadelerini  kullandı.