Albayrak bombayı patlattı: ''Seneye G.Saray'da !

Albayrak bombayı patlattı: ''Seneye G.Saray'da !

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurahim Albayrak, takımın bugünü ve geleceği ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.

Abdurrahim Albayrak, "Çok önemli bir 3 puan aldık. Bunun mutluluğu, sevinci tarif edilemez. Sivas gibi çok güçlü bir takımdan 3 puanla döndük. Özellikle Sergen Yalçın'ın Sivasspor'un başına geçmesiyle atağa kalkan Sivas gerçek gücünü ortaya koydu ve hakikaten güzel maçlar çıkardı. Bunun bilincindeydik ama ilk kez İstanbul'dan giderken havaalanında açıklama yaptık biz bu maçı alacağız diye. Neye dayanarak iddialı konuştun diyeceksiniz, futbolcuların idmanlarındaki azmine dayanarak iddialı konuştum. Beni yanıltmayan futbolcularıma teşekkür ederim" dedi.

METRODAKİ HUKUKİ SÜREÇ DEVAM EDİYOR
Taraftarlardan destek beklediğini belirten Albayrak, "Bizi yalnız bırakmayacaklar ve bizim gücümüze güç katacaklar. Bence bu galibiyet taraftarlarımızın galibiyeti olacak diye lanse etmek istiyorum. Tüm taraftarlarımızı 90 dakika desteğe bekliyorum. Metroda hukuki süreç devam ediyor. Belediye başkanına teşekkür ediyorum taraftarlarımızı ücretsiz stada taşıyorlar" ifadelerini kullandı.

MELO BAĞLASAK DURMAZ
Albayrak, ameliyat olan Melo ile ilgili ise şunları söyledi: 
"Biz Melo'yu yatağa bağlasak da durmayacak. Çünkü Melo o kadar hırslı o kadar azimli birisidir. Tabi o arkadaşlarını yalnız bırakacağı için çok üzgün. Günde bir iki sefer bir araya geliyoruz. Ben Melo'nun en kısa zamanda sahalara döneceğine inanıyorum. O benden daha istekli. Ben Melo'ya tekrar geçmiş olsun diyorum. Tüm futbolcularımızın sağlığı her şeyden önemlidir."

BİR MAÇ İÇİN BURAK'I RİSKE ATAMAYIZ
Albayrak, sakatlığı bulunan Burak Yılmaz ile ilgili olarak ise, "Burak bizim önemli futbolcumuzdur. Ona hoca karar verir, Erciyes maçına Belki tedbir amaçlı oynatmaz. Çünkü bir maçı kurtaralım diye futbolcumuzun sezonunu kapatamayız. Karar Hamza hocanın" dedi.

AMRABAT DÖNECEK
Abdürrahim Albayrak, Malaga'da kiralık olarak forma giyen Amrabat'la ilgili olarak,  ''Amrabat Galatasaray'a dönecek. Amrabat, Galatasaray'ın futbolcusudur. Şu anda mevcut futbolcular da bana keşke Amrabat'ı göndermeseydik diye defalarca söylediler . Şuan kiralık olarak oynuyor inşallah sezon sonunda gelecek. Malaga çok formda bir takım iyi de bir yerdeler. Malaga Amrabat'ı çok istiyor ama Amrabat 'Ben Galatasaraylım, ben Galatasaray'da mutluyum, Galatasaray olduktan sonra ben başka takımda oynamam' demiş. Bu da bizi çok mutlu etti'' şeklinde konuştu.

ALİ DÜRÜST'ÜN ADAY OLMASINI İSTİYORUM
Albayrak, Ali Dürüst'ün başkan adayı olmasını istediğini belirterek şöyle konuştu:
''Ben Ali Dürüstün Galatasaray'da başkan olmasını çok isterim. Biraz sonra kendisiyle gelecekle ilgili Florya'da toplantı yapacağız. Ali abi iyi bir Galatasaraylıdır. Biz olsakda olmasak da gelecek sezon icin neler yapılmalı diye çalışma yapacağız. İnşallah Ali abi aday olur, olmasını çok istiyorum, olursa Galatasaray'a çok faydalı olacağını düşünüyorum. Başka adaylar da olabilir Onlar da Galatasaray için önemlidir. Kim çıkarsa desteğimiz onlardan yana herkes Galatasaray hizmet etmek için yola çıkıyordur.''

SNEIJDER'LE UZUN YILLAR ÇALIŞMAK İSTİYORUZ
Abdürrahim Albayrak, Sneijder ile ilgili olarak ise, "Ben Wesley'le birkaç kere konuştum ve kendisiyle de görüştüm. Sneijder ile beraber sezon sonunu bekliyoruz. Wesley Snaijder'le uzun yıllar çalışmak istiyoruz açık ve net" diye konuştu.

Hürriyet