''Aksayarak yürürsek hedeflere varamayız''

''Aksayarak yürürsek hedeflere varamayız''

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, geleceğe dönük çalışmaları her alanda yapmak zorunda olduklarını ifade etti.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, geleceğe dönük çalışmaları her alanda yapmak zorunda olduklarını ifade etti. Özbek, Galatasaray Dergisi’ndeki yazısında, “Galatasaray, dününün kıymetini bilerek yarınları düşünmek, bir değil, birkaç adım sonrasının planlarını yapmak zorundadır” ifadelerini kullandı.

Şampiyonlar Ligi’ne 14. kez katılacaklarına da vurgu yapan Başkan Özbek, “Müzemizde eksik olan tek kupaya ulaşabilmek adına yürüttüğümüz mücadelede daha güçlü adımlar atmak için hazırız, kararlıyız. Mali, idari, sportif anlamda tüm eksiklerimizi giderip ilerliyoruz. Çünkü aksayarak yürünen bir yolda büyük hedeflere asla ulaşılamayacağını çok iyi biliyoruz. Üyeleri, dernekleri, taraftarı ve dünya üzerine yayılmış on milyonlarca seveniyle ülkemizin en büyük sivil toplum örgütünün bir parçası olan tüm Galatasaraylıları, bu büyük yürüyüşte el ele vermeye, kenetlenmeye davet ediyoruz” değerlendirmesini yaptı.

Bu arada Başkan Dursun Özbek ve Sportif Direktör Cenk Ergün, Şampiyonlar Ligi kura çekimi için bugün Monaco’ya gidecek. İkili yarınki kura çekiminde kulübü temsil edecek.