Ahmet Nur Çebi'den iddialı açıklama

Ahmet Nur Çebi'den iddialı açıklama

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Galatasaray ve Fenerbahçe'den önce 4. yıldızı takabileceklerini söyledi.

Liverpool’u devirerek Avrupa’da adım adım Varşova’daki finale giden ve ligde de şampiyonluk yarışını sürdüren Siyah-Beyazlı yönetimde, bu iki arenada da önemli başarılar kazanılacağına güven tam...  Beşiktaşİkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, bu konuda iddialı olduklarını söyleyerek, “Yer aldığımız kulvarlarda başarılı bir dönem geçiriyoruz. UEFA Avrupa Ligi’nde ve Süper Lig’de hedefimiz şampiyonluk” ifadelerini kullandı. Daha önceden yaptığı ‘4. yıldız’ açıklamasıyla olay yaratan Çebi, bu düşüncesinin hayal olmadığını ve gerçekleştirilebilir bir hedef olduğunu belirterek, “Rakiplerimizden önce 4’üncü yıldızı takabiliriz sözümü tekrar ediyorum. Beşiktaş büyük bir kulüptür ve bunu başarabilecek bir güce sahiptir” ifadelerini kullandı.

‘Atiba’yla sözleşme yenileyeceğiz’

Siyah-Beyazlılar’la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Atiba Hutchinson’ın adınınABD ve Kanada takımlarıyla anıldığı iddialarını da değerlendiren Çebi, “Oyuncumuzla görüşmelerimiz sürüyor. Acelemiz yok. Kulüp yönetimi olarak yoğun bir dönemdeyiz. Futbol takımının bir parçası olarak da o da öyle. Kendisiyle başka takımların ilgilendiği şeklinde ben bir duyum almadım. Bunlar menacerlerin yalanı... Kendisiyle sözleşme yenileyeceğiz” yorumunu yaptı.

7 yıl üst üste şampiyonluk

Beşiktaş’ın ligde kazandığı 13 şampiyonluğuyla beraber, formasında 2 yıldız bulunuyor. Siyah-Beyazlılar’ın, bu alanda 19’ar şampiyonluğu ve formasında 3’er yıldızı bulunanGalatasaray ve Fenerbahçe’yi geçip 4’üncü yıldızı alabilmesi için 7 yıl üst üste zirveyi kimseye kaptırmaması gerekiyor.

Fanatik