''Ahmet İlhan'a talibiz ama...''

''Ahmet İlhan'a talibiz ama...''

Bölükbaşı, yaklaşan kongre süreci öncesinde katıldığı televizyon programında Kardemir Karabüksporlu Ahmet İlhan’ı kadroda görmek istediklerini söyledi.

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, Olay TV'de katıldığı programda önemli açıklamalar yaptı. Konuşmasına uzun süredir gönderilmek için uğraşılan Taye Taiwo'yla ilgili başlayan Bölükbaşı, “Tawio'yu gönderdik. 360 bin Euro'ya mal oldu. Kulübü 1,5 milyon Euro kara soktuk. Sırada Frey var” dedi. Teknik direktör Şenol Güneş ve sözleşmesi sona erecek olan isimlerle anlaşmak istediklerini belirten Bölükbaşı, “Mutlu olduğu yerden kim ayrılmak ister? Ben Şenol Hoca'nın kalacağına inanıyorum. Civelli ile devam etmek isteriz. O da isterse kalabilir. Belluschi ile oturup konuşacağız. Sözleşmesindeki maddesini değerlendirebiliriz. Çok temiz, çok efendi bir oyuncu” dedi.
 
“2,5 MİLYON EURO VERMEM”
Takımdaki yıldız oyuncularla ilgili açıklamalarda bulunan Bölükbaşı, “Fernandao, diğer kulüplere giderse buradaki havayı yakalayamaz. Gerek menajeriyle, gerekse kulübüyle temas halindeyiz. Josue'nin menajeriyle oturduk konuştuk. 5 milyon Euro istediler, 3'e indiler, son olarak 2,5 milyon Euro dediler. O parayı da vermeyiz. Kiralama yöntemini yine devreye sokarız. Geçmiş dönemdeki hataları tekrarlamak istemiyoruz. Transferi gündemde olan Kardemir Karabükspor'lu Ahmet İlhan'ı da takımda görmek isterim. Ahmet İlhan benim beğendiğim, Bursaspor'da olmasını arzu ettiğim oyunculardan biridir. Sezon sonu oturur konuşuruz. Bursaspor'a ve camiasına uyacak oyuncu arıyoruz” şeklinde konuştu.
 
“16-17 MİLYON TL BORCUMUZ KALDI”
Futbolculara olan borcun 16-17 milyon lira olduğunu açıklayan ancak kulübün net borcunu kongrede paylaşacağını ifade eden Bölükbaşı, “Yarım kalan işlerimiz var. Borcu kongrede açıklayacağım. Biz borca bakmadan 1 saatte bu işe girdik. Eğer aday olmak isteyen babayiğit varsa o da gelsin borca bakmadan çıksın. Kongrede hiç aday beklemiyorum. Timur Noyan eski arkadaşım, konuştuk şaka mı anlamadım. Böyle bir başarı varken ben olsam dışarıdan aday olmazdım. Paramız yok ama gelir sağlamak için çalışacağız” dedi.
 
“OYUNCU SATMAYACAĞIZ”
Recep Bölükbaşı, hiçbir zaman oyuncu satma düşüncesinde olmadıklarını vurgulayarak, “Eskişehirspor neden bu durumda? Yıldızlarını sattığı için. Biz böyle bir düşüncede değiliz. Bursaspor'un yeri her zaman üst sıralardır. Ben bu kadroyu bozmak istemiyorum. Üzerine 6-7 oyuncu daha koymak istiyorum. Hoca da bunu istiyor” açıklamasını yaptı.
 
“UEFA CEZASI KALKABİLİR”
Alınan 1 yıllık Avrupa'dan men cezasının kalkmasını beklediklerini de ifade eden Bölükbaşı, “Bir yıllık UEFA cezasının kalkmasına dair benim umudum var. Haftaya kararın açıklanmasını bekliyoruz. Bu cezanın gelmesi tamamen ihmalkarlık” diye konuştu.
 
“6,5 MİLYON TL MENAJER ÖDEMESİ VAR”
Futbolcu menajerlerinin aldığı ücretlere de değinen Bölükbaşı, “Şu an toplam 6,5 milyon TL menajer ödemesi var. En son sosyal medyada arkamızdan atıp tutmuşlar. Ben, oğlum ve menajerimiz hakkında. Adı geçen menajerin Traore ve Bakambu'dan dolayı kulüpten alacağı rakam 845 bin Euro. Biz bunun sadece 150 bin Euro'sunu ödedik. Boğazımızdan bir kuruş haram geçmedi. Bunları yazanı savcılığa şikayet ettim. Adalet önünde hesap verecekler” diye konuştu.