Ahmet Bulut'tan bomba açıklama !

Ahmet Bulut'tan bomba açıklama !

Yaptığı transferlerle adından söz ettiren Ahmet Bulut, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yaptığı transferlerle Avrupa'nın en iyi menajerleri arasında gösterilen Ahmet Bulut, Tivibu Spor'da yayınlanan Doğru Taktik programına katılarak gündeme dair önemli açıklamalar yaptı.

Gökhan Töre için yaz aylarında Atletico'dan teklif olduğunu kaydeden Bulut, "Gökhan Töre'yi buraya ben transfer ettim. Yazın Atletico Madrid'den resmi bir teklif sundum. Rakamlar Beşiktaş'ın istediği gibi olmadı. Onlar da Gökhan'ın 1 sene daha kalmasını istiyorlardı. Gökhan kalacak mı, kalmayacak mı, bu soruyu ben cevaplayamam. Ama Avrupa'ya gitmek istiyorsa, artık seneye o adımı yapması lazım. Çok büyük potansiyeli var. Gökhan nereyi ister, inanın bilmiyorum. Gökhan da Arda'nın yolundan gidebilir, kafasını kullanması lazım" diye konuştu.
 
"GÖKHAN GÖNÜL'ÜN ÖNCELİĞİ FENERBAHÇE"
 
Sezon sonunda Fenerbahçe ile kontratı bitecek Gökhan için de görüşleri sorulan menajer, "Gökhan Gönül için Fenerbahçe ile konuşmadan önce, ki Aziz Yıldırım da futbolcularla konuşmak istiyor, bir konuşsun. Top oynayacak olan Gökhan. Fenerbahçe ile anlaşılırsa, Gökhan burada kalır. Önceliği Fenerbahçe'dir. Fenerbahçe 'anlaşamıyoruz' dediği zaman, ben gerekli hamleyi yaparım. Şu anda bir görüşme olmadı. Bu ekonomik olarak son transferi" sözlerini kullandı.
 
"GOMEZ'İN KADERİ YAZ ÖNCESİ BELLİ OLACAK"
 
Beşiktaş'tan önce Galatasaray'ın da Gomez'i transfer etmek istediğini doğrulayan menajer Ahmet Bulut, sarı kırmızılı takımın bu transferde başarılı olamadığını belirtirken; "Şu anda şartlar Mario burada kalacak gibi gösteriyor. Mukavelede bir madde var. EURO 2016 öncesinde kalıp kalmayacağı belli olacak. Mario 'ben burada kalıyorum' dediği zaman kalır. Devam ederse, aynı mukavelesi devam edecek. Beşiktaş tabii ki kalmak istiyorsa, mukavelesini uzatmak ister" dedi.
 
ARDA BARCELONA'YA NASIL TRANSFER OLDU?
 
Arda Turan'ın Barcelona'ya transfer olma sürecini anlatan Ahmet Bulut "Arda'ya Barcelona dışında İngiltere Premier League'den de önemli teklifler vardı. Barcelona dünyanın en iyi kulübü. Arda'da Barça'da oynamayı çok istiyordu. Barcelona'nın ilk teklifini reddettim. İkinci teklifte anlaşma sağladık. Son ana kadar bu transferi Arda'dan bile sakladım" dedi.
 
SERDAR TAŞÇI'NIN BAYERN MÜNİH'E TRANSFERİNİN ÖYKÜSÜ
 
Ahmet Bulut Spartak Moskova'dan Bayern Münih'e giden Serdar Taşçı'nın Rusya ve Türkiye arasındaki gerginlikten dolayı Almanya'ya döndüğünü söyledi. Serdar'ın Rusya'da kalmak istemediğini ifade eden Bulut "Rusya'da bir maçta tribünlerde Türk bayrağı yakılmış. Serdar milliyetçi bir çocuk. Bu durumu içine sindiremedi ve Rusya'dan ayrılmak istedi. Schalke 04'ün Serdar'a yoğun ilgisi vardı. Ancak son anda devreye Bayern Münih girince oyuncuyu Bayern'e verdim" dedi.

Sporx