''Ağır bir mağlubiyet oldu''

''Ağır bir mağlubiyet oldu''
Güncelleme:

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, Türk Telekom maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, Türkiye Basketbol Ligi'nde Türk Telekom'a karşı 80-76 yenildikleri maçta ağır bir mağlubiyet yaşadıklarını söyledi.

Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Ataman, Türk Telekom'u aldığı galibiyetten dolayı kutlayarak, "Kritik bir galibiyet aldılar. Hem onlar hem de bizim açımızdan çok çok önemliydi. Özellikle hafta sonu alınan sürpriz sonuçların ardından, sezon içinde yaşadığımız bütün aksiliklere rağmen ilk 3 için hedef koymuştuk. Favori olduğumuz maça çok kötü başladık. Bizim için çok ağır bir mağlubiyet oldu. Türk Telekom iyi basketbol oynadı. Yüzde 50 gibi inanılmaz bir 3'lük yüzdesiyle oynadılar" ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılı basketbolcu Sinan Güler ise rakibe 28'de 14 üç sayı atma imkanı verdiklerini ve bunun mağlubiyetin anahtarı olduğunu belirtti.

Sunter: "Önemli bir galibiyet aldık"

Türk Telekom Başantrenörü Ercüment Sunter, çok önemli bir galibiyet aldıklarını dile getirdi.

Sunter, ligde alınan hiçbir galibiyetin artık sürpriz olmadığını vurgulayarak, "Galatasaray'ın THY Avrupa Ligi'nden yorgun dönmesinden ve dar rotasyonundan faydalanmak istedik. Bizim için çok önemli bir sonuçtu. Play-off'lara kalmak için önemli bir galibiyet aldık. Avantajlı gibi gözüken bir fikstürümüz var. Türk Telekom'u uzun bir aradan sonra play-off'lara sokmak istiyoruz" diye konuştu.

Başkent temsilcisinin oyuncusu Murat Göktaş ise play-off yolunda çok güzel bir galibiyet elde ettiklerini dile getirdi.