Advocaat’tan kadroya ince ayar

Advocaat’tan kadroya ince ayar

Son haftalarda istediği sonuçları alamayan Fenerbahçe'de Teknik Direktör Dick Advocaat'ın Konya deplasmanında kadroda değişime gitmesi bekleniyor.

Fenerbahçe’nin Hollandalı çalıştırıcı Dick Advocaat, yarın oynayacakları Atiker Konyaspor maçının 11'ini büyük ölçüde belirledi. Tecrübeli teknik adamın, sakatlıkları geçen Lens ve Sow'a Konya maçında ilk 11'de görev vermeyi düşündüğü öğrenildi. Hollandalı çalıştırıcının, ManU maçında yaptığı hatalara rağmen Kjaer-Skrtel stoper ikilisini değiştirmeyi düşünmediği kaydedildi. Konya karşısında Şener yine sahaya sağ bekte, Hasan Ali ise sol bekte sürülecek.

LENS DÖNÜYOR

Orta saha kurgusunda da değişikliğe gitmeyi planlayan Teknik Direktör Advocaat, Alper Potuk'a orta sahada görev verecek. Mehmet Topal, Josef ve Alper'den orta alan üçlüsünü oluşturacak olan Hollandalı çalıştırıcı, kanatlarda Jeremain Lens ve Moussa Sow'u oynatacak. Forvette yine Robin van Persie'yi sahaya sürecek olan tecrübeli teknik adam, Nijeryalı golcü Emenike'yi ise kulübede yanında oturtacak.

VOLKAN ARTIK ŞEN DEĞİL

Ligde yarın Konyaspor'a konuk olacak sarı-lacivertlilerde Volkan Şen belirsizliği sürüyor. Sol dizinde sakatlık bulunan tecrübeli futbolcunun, son durumunun maç saatinde belli olacağı belirtildi. Başarılı kanat oyuncusunun Konya maçında oynamayı çok istediği, Teknik Direktör Advocaat'ın ise kulüp doktorunun raporuna göre hareket edeceği gelen bilgiler arasında