Advocaat’tan kadro dışı açıklaması

Advocaat’tan kadro dışı açıklaması

Van der Wiel ve Emenike ile ilgili teknik direktör Advocaat açıklama yaptı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, hafta içi kadro dışı bırakılan Emmanuel Emenike ve Gregory Van der Wiel’in durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Herkesin kulüpteki kurallara uymakla yükümlü olduğunu söyleyen Hollandalı çalıştırıcı, “Onlar kendi kurallarına göre hareket edebileceklerini düşündüler, böyle olmaz” açıklamasını yaptı.

Takımın durumundan memnun olmadığı görüşüne katılmadığını söyleyen Advocaat “Antalya’dan önce biz grubumuzun lideriydik. 1 maç kaybettik. Bu da olabilecek bir şey. Her şey kötü diyemezsiniz o yüzden.” diye konuştu.

HERKES KURALLARA UYMALI

Volkan Demirel’i öven 68 yaşındaki teknik adam, “Türkiye’nin en iyi kalecilerinden biri; bunu herkes biliyor. Bu akşam harika anlar gösterdi bize. Onun gibi kaleciye ihtiyacımız vardı.” ifadelerini kullandı.

Kadro dışı kalan futbolcularla ilgili açıklamalarda bulunan Advocaat, “Bu kulübe geliyorsanız bazı kuralların olduğunu bilirsiniz. Bu herkes için geçerlidir. Futbolcular için, teknik heyet için. Kurallar neyse herkes ona uymalıdır; ama onlar kendi kurallarına göre hareket edebileceklerini düşündüler. Böyle olmaz.” diyerek sözlerini noktaladı.

Öte yandan kadro dışı bırakılan futbolculardan olan Van der Wiel, maçı tribünden takip etti.

AMK Gazetesi