Advocaat'ın geleceği belli oluyor

Advocaat'ın geleceği belli oluyor

Advocaat sezon sonu Fenerbahçe'den ayrılıyor. Sarı lacivertli yönetim, konuyla ilgili hafta içi açıklama yapacak.


Aytemiz Alanyaspor maçı sonrasında Fenerbahçe teknik direktörü Dirk Adcoaat, sarı lacivertli kulüpteki geleceğiyle ilgili kararını yönetime bildirdiğini söyledi. Advocaat, açıklamanın yönetim tarafından yapılmasının daha uygun olduğunun altını çizdi.
Sarı lacivertlilerin basın sözcüsü Mahmut Uslu, hafta içi Advocaat'ın durumuyla ilgili açıklama yapacaklarını belirtti.
Sarı larcivertli kulübün 1 yıl daha teklif yaptığı tecrübeli teknik adamın, ilerleyen yaşı ve ailesinden uzak kalması nedeniyle yeni sezon tekliflerini geri çevirdiğini belirtti.
Fenerbahçe'de gelecek sezon teknik direktörlük için en kuvvetli isim Aykut Kocaman olarak görünüyor. Yönetim, Aykut Kocaman'ın Atiker Konyaspor'da görevinin devam ettiği sürece resmi bir girişimde bulunmayacak.
Aytemiz Alanyaspor deplasmanında 2-0'dan geri gelerek 3-2 kazanan Fenerbahçe'de moraller yerine geldi. Teknik direktör Dirk Advocaat, oyuncuların ödül olarak ekstra 2 gün izin verdi. Sarı lacivertliler, Konyaspor karşılaşması için çalışmalara Pazartesi başlayacak. Babasının cenaze töreni için Surinam'a giden Jeremain Lens, Atiker Konyaspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.