''Adem Büyük'ü yolda görsem tanımam''

''Adem Büyük'ü yolda görsem tanımam''

Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi Levent Nazifoğlu, Adem Büyük'ün transfer gündemlerindeki isimlerden biri olduğu iddialarına sert tepki gösterdi.

Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi Levent Nazifoğlu, dün oynanan ve 2-1 kazandıkları Kasımpaşa maçında penaltı kaçıran rakip oyuncu Adem Büyük'ün transfer gündemlerindeki isimlerden biri olduğu iddialarına sert tepki gösterdi.

Levent Nazifoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kasımpaşalı futbolcu Adem Büyük'ün penaltı atışından yararlanamaması nedeniyle gerçek dışı ithamlarda bulunulduğunu kaydederek, "Adem Büyük'ü yolda görsem tanımam." dedi.

Bu tür spekülasyonlarla hem Galatasaray'ın hem de Adem'in yıpratılmaya çalışıldığını dile getiren sarı-kırmızılı idareci, "Ben Adem Büyük'le bugüne kadar hiç karşılaşmadım. Onun transferi konusu da hiç gündemimize gelmedi. Çocuğa iftira atıyorlar. Ayıptır, yazıktır, günahtır. Böyle bir iftira atılır mı? Onun da çoluğu çocuğu vardır." diye konuştu.

- "Zirve yarışında takımların güçleri denk"
 
Levent Nazifoğlu, yaşadıkları sıkıntılı dönemin ardından ligde üst üste 2 maçlarını kazandıklarını hatırlatarak, alınan 6 puanın zirve yarışını daha da hareketlendirdiğini aktardı.

"Süper Lig'de her şey olabilir. Takımların güçleri birbirine denk." ifadelerini kullanan Nazifoğlu, şunları söyledi:
 
"Ben, Galatasaray'ın bazı maçlarında kötü oynadığını kabul ediyorum. Diğer takımların da kötü oynadıkları maçlar var. Ancak sadece Galatasaray gündeme geliyor. Bizim 13. hafta itibarıyla 26 puanımız var ve son 7 sezonun en iyi ikinci performansı bu. Bu durumu şansa bağlamak da bana göre vicdansızlıktır." Nazifoğlu, mevcut durumda Fenerbahçe'nin 1 puan önünde bulunduklarını, puan farkını lider Medipol Başakşehir ile 5'e, ikinci sıradaki Beşiktaş ile ise 3'e indirdiklerini hatırlatırken, "Devre arasına girdiğimizde daha farklı bir durum oluşabilir. Bana göre her şey olabilir. Lige verilecek araya kadar 3 maçımız daha var ve ikisini evimizde oynayacağız. Kendi sahamızda çok daha iyi ve baskılı olduğumuz da bir gerçek." diyerek sözlerini tamamladı.