Adanaspor Antrenörü Yılmaz: Kazanmayı hak ettik

Adanaspor Antrenörü Yılmaz: Kazanmayı hak ettik

PTT 1. Lig’de Adanaspor’un Antrenörü Erdoğan Yılmaz, 2-1 galip geldikleri Samsunspor maçında kazanmayı hak ettiklerini söyledi. Teknik Sorumlu Güvenç Kurtar’ın cezalı olması sebebiyle takımın başına karşılaşmaya çıkan Erdoğan...

PTT 1. Lig’de Adanaspor’un Antrenörü Erdoğan Yılmaz, 2-1 galip geldikleri Samsunspor maçında kazanmayı hak ettiklerini söyledi.

Teknik Sorumlu Güvenç Kurtar’ın cezalı olması sebebiyle takımın başına karşılaşmaya çıkan Erdoğan Yılmaz, 5 Ocak Fatih Terim Stad’ında düzenlenen basın toplantısında, ligin başından beri en zevkli maçlarından birini oynadıklarını dile getirdi. Özelikle ikinci yarı seyri güzel bir maçın oynandığına dikkat çeken Yılmaz, “İlk yarıda iki takım da birbirini iyi analiz ettiği için maç satranç karşılaşması gibi geçti. Ekipler hamle yaparken hep dikkatli; hücuma çıkarken kaptıracağı topla başına ne geleceğini bilerek oynadı. Pozisyon vermeden gitmeye çalıştık. Ama bu ligin deplasman kralı üç takımından birisi Samsunspor. Kimle oynadığımızı biliyorduk. O yüzden ilk yarıyı çok fazla riske etmedik. İkinci yarıdaki tempoyu artırıp, yaptığımız değişiklikler de işe yaradı. İyi bir mücadele oldu. Samsunspor’un gücünü de gözardı etmemek lazım. Onlarda çok pozisyon buldu. Biz sonuna bırakmadık. Kazanmayı da hak ettik.” dedi.

'TAKIMIMI HİÇ BEĞENMEDİM'

Samsunspor Teknik Sorumlusu Erhan Altın ise hiç ummadığı bir sonuçla karşılaştıklarını kaydetti. Çok üzgün olduğunu ifade eden Altın, şunları söyledi: “Üzgün olmamın sebebi şu; bir hafta boyunca hep bu maça çalıştık. Ben Güvenç Hocayı çok iyi tanıyorum. 14 yıl kendisiyle çalıştım. Özellikle duran toplarla ilgili neler yaptığını biliyorum. Maalesef yine son saniyelerde duran toptan bir gol yedik. Onun üzüntüsü var. Takımımı hiç beğenmedim. Şok oldum, tanıyamadım, takımı. Biraz da konsantrasyon eksikliği bize bu sonucu getirdi.Daha sabah arkadaşlarımızla yaptığım maç konuşmasında ‘Çapraz koşuda çevre kontrolünü iyi yapmamız lazım.’dedim. Bir defans böyle bir gol yememesi lazım. Çalışıyorsunuz, bir hafta mücadele veriyorsunuz, ama bunun neticesinde o hata yapılıyorsa buna üzülüyorum. Yazık oldu. Bunu bir kaza olarak görüyorum. Yolumuza devam ediyoruz. Önümüzde maçlar var. Biraz daha buradan ders çıkarmamız lazım. Hedefimiz var bu doğrultuda yolumuza devam edeceğiz.”

CİHAN

Cihan