Adana Demirspor'da Passolig sıkıntısı

Adana Demirspor'da Passolig sıkıntısı

Cahit Sınmaz, Passolig alırken yaşanan sıkıntıların kulüple alakası olmadığını bildirdi.

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'un başkan vekili Cahit Sınmaz, Passolig kartı alımı sırasında gişeler önünde yaşanan sıkıntıların kulüple hiçbir alakası olmadığını bildirdi.

Kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Sınmaz, yeni sezon için hayata geçirilen Passolig uygulamasındaki sıkıntıları yakından takip ettiklerini belirtti.

Yaşanan olumsuzlukların sadece Adana'da değil, tüm kulüplerde devam ettiğini ifade eden Sınmaz, şunları kaydetti:

"Passolig kartlarının alımıyla ilgili gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Maalesef gişe önlerindeki sıkıntıları görüyoruz. Bu sıkıntıların giderilmesi yönünde Passolig yetkilileriyle görüşüyoruz. Passolig kartı alımı sırasında gişeler önünde yaşanan sıkıntılarla kulübümüzün hiçbir alakası yok. İşleyiş ve uygulama tamamen Passolig Genel Müdürlüğü'nün kontrolünde. Passolig'in bazı yetersizlikleri nedeniyle problemler hala giderilmiş değil. Adana Demirspor Kulübü olarak taraftarımızın mağdur olmasını önlemek amacıyla girişimlerimiz devam ediyor."

Bu arada engelli ve refakatçi biletlerinin, Passolig kartlarına maç günü stadyum gişelerinden ücretsiz tanımlanacağı belirtildi.