''Acının rengi olmaz''

''Acının rengi olmaz''
Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde bıçaklanarak yaşamını kaybeden Marko Ivkovic için dünkü maçta pankart açıldı.

Galatasaray-Kızılyıldız maçını seyretmek için İstanbul’a gelen ve geçtiğimiz günlerde bıçaklanarak yaşamını kaybeden Marko Ivkovic için dünkü maçta pankart açıldı.

Galatasaray-Kızılyıldız maçını seyretmek için İstanbul’a gelen ve geçtiğimiz günlerde bıçaklanarak yaşamını kaybeden Marko Ivkovic için dünkü maçta pankart açıldı. İngilizce “Huzur İçinde Uyu Marko” yazılı olan pankartı açan Asteras Tripolis taraftarları gibi, siyah-beyazlılar da “Acının Rengi Olmaz” yazan bir pankart hazırlamıştı. İnternet ortamında paylaşılan pankart, taraftarların İstanbul’dan gelememesi nedeniyle tribünlerdeki yerini alamadı.

Ayasofyalı çağrı

Asteras, taraftarlarını maça çağırmak için ilginç bir duyuru yolu seçti. Karşılaşmanın oynandığı Tripolis şehrinde, Asteras Kulübü’nün hazırlattığı maç duyurusu olan küçük afişler dört bir yana asıldı. Kulübün resmi ürünlerini satan “Star Store”un girişine koyulan fotoğraf da dikkati çekti. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Yunan ekibinin golünü atan Facundo Parra’nın sevinci, Ayasofya’nın yer aldığı büyük bir fotoğrafla mağazanın girişinde yer aldı. Fotoğrafın altından ateş yükselmesi de önemli bir detay olarak göze çarptı.