Aboubakar meydan okudu

Aboubakar meydan okudu

Beşiktaşlı futbolcu Aboubakar, Adanaspor galibiyeti sonrası "sırada Benfica var" diyerek meydan okudu.

Beşiktaş’ı, Adanaspor karşısında öne geçiren Vincent Aboubakar nefis asisti için Oğuzhan Özyakup’a teşekkür etti. Siyah-beyazlı formayla ligdeki ikinci golünü kaydeden Kamerunlu forvet, “Kişisel performansımı medya değerlendirir. Goldeki pas için Ozzie’ye teşekkür ediyorum. Adanaspor karşısında kazandık, önemli olan da buydu. Şimdi önümüzde Benfica maçı var. Kazandıkça inancımız ve kazanma azmimiz artıyor” diye konuştu.

Sol bekteki performansıyla geçer not alan Andreas Beck ise milli takım arasından sonra kazanmanın önemli olduğuna vurgu yaptı.

Skoru 3-0’a getiremediklerinin altını çizen tecrübeli futbolcu, “Eksikler bahane olamaz. Trabzonspor maçının bir benzeri oldu. Skorun 3-0’a gelmemesi rakibin son dakikaya kadar mücadele etmesini sağladı. Tüm bunlara rağmen kazandığımız için mutluyum” dedi.

Sol bekte forma giymesini de değerlendiren Beck, “Adriano’nun sakatlığı çıkınca hocamız beni sol beke kaydırdı ve basit oynamamı istedi. Zaten bu pozisyona yabancı değilim. Arkadaşlarım da bana yardımcı oldu” yorumunu yaptı.

Şampiyonlar Ligi’nde 2 golü olan Aboubakar, ligdeki 2. golünü Adana’ya attı, toplamda 4 gole ulaştı.

Milliyet