8 yıl önceki Tottenham maçından bir tek o kaldı

8 yıl önceki Tottenham maçından bir tek o kaldı

Serdar Kurtuluş, şu anda da Beşiktaş'ta görev alan tek isim olarak dikkat çekiyor.

2006'da UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Beşiktaş-Tottenham maçında o zamanki kadroda yer alan Serdar Kurtuluş, şu anda da Beşiktaş'ta görev alan tek isim olarak dikkat çekiyor.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi, C Grubu 2. maçında bu akşam Tottenham ile karşılaşacak.
 
Haber 1903'te yer alan haberde; 2006 yılında oynanan Tottenham maçında Beşiktaş'ın kadrosunda şu anda forma giyen sadece Serdar Kurtuluş var...      
 
STATÜ FARKLI
 
O zamanki adı UEFA Kupası olan organizasyonda gruplarda 5 takım bulunuyordu ve karşılaşmalar tek maç üzerinden oynanıyordu. 
 
2006-2007 sezonunda UEFA Kupası B Grubu'nda Tottenham, Dinamo Bükreş, Bayern Leverkusen ve Club Brugge ile aynı grupta yer alan Beşiktaş, 19 Ekim'de oynanan ilk karşılaşmalarda Tottenham'ı konuk etti.
 
TIGANA'NIN BEŞİKTAŞ'I MAĞLUP OLDU
 
Fransız teknik adam Jean Tigana yönetimindeki Beşiktaş, mavi beyazlılar karşısında sahadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrılırken İngiliz temsilcisinin gollerini Hossam Ghaly ve Bulgar yıldız Dimitar Berbatov kaydetti.
 
Bu karşılaşmada siyah beyazlılarda Fahri Tatan ve İbrahim Toraman sarı kart gören isimler oldu.
 
O ZAMANKİ KADRODAN TEK İSİM
 
2006-2007 sezonunda oynanan karşılaşmaya Beşiktaş; Runje, Serdar Kurtuluş, Mehmet Sedef, Gökhan Zan, Baki Mercimek, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Ricardinho, Fahri Tatan, Burak Yılmaz, Mert Nobre ilk 11'yle çıkmıştı. 46. dakikada oyundan çıkan Mehmet Sedef'in yerine Bobo, 66. dakikada oyundan çıkan Fahri Tatan'ın yerine ise İbrahim Akın oyuna girdi.
 
O zamanki kadroda yer alan Serdar Kurtuluş ise şu anda da Beşiktaş'ta görev alan tek isim olarak dikkat çekiyor.
 
Öte yandan, Tottenham ise o zamanki maça; Paul Robinson, Chimbonda, Dawson, Ledley King, Ekotto, Jenas, Danny Murphy, Hossam Ghaly, Tom Huddlestone, Dimitar Berbatov, Robbie Keane 11'yle çıktı.
 
Haber1903