''7 takımdan birisi olmak istiyoruz''

''7 takımdan birisi olmak istiyoruz''

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Torku Konyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Torku Konyaspor ile 1-1 berabere kalan Gaziantepspor'da, teknik direktör Okan Buruk, golden sonra çok fazla atak geliştiremediklerini ve kendi sahalarına yaslandıklarını söyledi.

Okan Buruk, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, özellikle karşılaşmanın ilk 30 dakikasında futbol adına güzel şeyler ortaya koyduklarını, bunun da kendilerine golle yansıdığını bildirdi. Bu dakikalardan sonra oyunun yönünün değiştiğini ifade eden Buruk, 30. dakikadan sonra özellikle ikinci topları almakta zorlandıklarını vurguladı.

Dört tane hücum gücü yüksek oyuncularla sahada yer aldıklarına dikkati çeken Okan Buruk, "Buna rağmen çok fazla atak geliştiremedik, kendi sahamıza yaslandık. 1-0'lık skoru korumaya gittik. Aslında ikinci golü bulabilirdik ama bu durum rakibimiz için de geçerli. Özellikle Hasan Kabze oyuna girdikten sonra oyun daha da değişti ve kontrolü kaybettik" diye konuştu.

Kazanmaları gereken bir maçı beraberlikle tamamladıklarını anlatan Buruk, sezon başından beri taraftar desteğinden yoksun olmaları nedeniyle iç saha avantajını kullanamadıklarını, bunun da takıma olumsuz yansıdığını kaydetti. Okan Buruk, ilk 7 hedefleriyle ilgili bir soru üzerine de şunları söyledi:

"Aslında arada puan durumu açısından sıkışan 4 takım var. Bunlardan birisi muhtemelen yedinciliği elde edecek. Biz de 7 takımdan birisi olmak istiyoruz. Bu iddiayı sürdürmek için yolumuza devam edeceğiz. İnşallah ligin kalan haftalarında puanlar alıp, bu hedefi yakalarız."