''3'ünü sattırmam, o gidebilir''

''3'ünü sattırmam, o gidebilir''

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile teknik direktör Şenol Güneş transfer zirvesi yaptı.

Beşiktaş Başkanı, West Ham'ın Atiba ve Oğuzhan'ı istediğini tecrübeli hocaya iletti. Güneş, "Atiba, Oğuzhan ve Sosa çok değerli… Kesinlikle satılmasın. Töre'deki karar sizindir" dedi.

SİYAH-Beyazlılar'da ikinci transfer zirvesi yapıldı. Başkan Fikret Orman ile Teknik Direktör Şenol Güneş, geçtiğimiz hafta gidecek ve transfer edilecek oyuncularla ilgili görüş alışverişinde bulunmuştu… Bu görüşmenin ardından geçen sürede İngiliz devi West Ham United, Gökhan Töre ve Atiba Hutchinson ile ilgilendiklerini resmi olarak Beşiktaş Kulübü'ne iletti. Bunun üzerine Fikret Orman ile Şenol Güneş, bir kez daha buluştu. Beşiktaş Başkanı, gelen teklifleri ve transfer listesinde yer alan oyuncularla ilgili son gelişmeleri tecrübeli teknik adama aktardı. En önemli gündem maddesi ise Gökhan Töre, Atiba Hutchinson ve Oğuzhan Özyakup'tu…

ASTRONOMİK BİR TEKLİFLE GİDEBİLİRLER!

Şenol Güneş'in Atiba ve Oğuzhan konusundaki tavrı netti… Tecrübeli teknik adam, iki oyuncunun kesinlikle takımdan gönderilmemesi gerektiğini söyledi ve "Bizim için önemli iki oyuncu… Hatta Sosa'yı da bunların içine katabilirim. Bu üç oyuncunun da takımdan gitmesini istemiyorum. Ama karar tabii ki sizin" dedi. Başkan Fikret Orman da tecrübeli teknik adamın bu görüşünün ardından üç futbolcu için "Astronomik teklifler gelmezse, takımdan gitmeyecekler" kararını aldı. Şenol Güneş, bu üç ismin gitmesini istemezken, Gökhan Töre'nin transferi için açık kapı bıraktı.

İNGİLİZ EKİBİYLE PAZARLIKLAR BAŞLAYACAK

"Gökhan Töre'den geçen sezon çok faydalanamadık" diyen tecrübeli hoca, "Gökhan'ın gelecek sezon çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Ama ciddi bir teklif gelirse, değerlendirilebilir. Kanat bölgesinde pek sıkıntı yaşamayız. Tabii ki Gökhan Töre'nin bizimle devam etmesini isterim" ifadelerini kullandı. Yani West Ham United, gurbetçi oyuncu için Beşiktaş'ın istediği 15 milyon euro vermeyi kabul ederse, iş bitecek. İngiliz ekibinin 12 milyon euro civarında bir resmi teklif sunacağı öğrenildi. Siyah-Beyazlılar ise kapıyı 20 milyon eurodan açacak.

Akşam