3 güzel haber birden !

3 güzel haber birden !

Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları geçen Lens, Sow ve Salih, son antrenmanda takımla çalıştı.

Fenerbahçe, sakat futbolcuları Jeremain Lens, Moussa Sow ve Salih  Uçan'ın iyileşmesiyle moral buldu.
 
Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları geçen Lens, Sow ve Salih, son  antrenmanda takımla çalıştı. Bu 3 futbolcu da teknik direktör Dick Advocaat'ın  şans vermesi durumunda forma giyebilecek.
 
Sakatlıkları devam eden Ozan Tufan ve Jose Fernandao, Atiker Konyaspor  maçında sarı-lacivertlileri yalnız bırakacak. Sakatlığından ötürü takımın son  antrenmanına katılmayan Volkan Şen'in de Konya deplasmanında forma giymesi beklenmiyor.
 
Öte yandan teknik heyet tarafından performansı beğenilmediği için UEFA  Avrupa Ligi'nde Manchester United karşısında kadroya alınmayan Gregory van der  Wiel'in yine kadroya dahil edilmeyeceği öğrenildi.
 
Fenerbahçe çıkış arıyor
 
Son iki haftada Osmanlıspor ve Aytemiz Alanyaspor'la 1-1 berabere  kalarak 4 puan kaybeden Fenerbahçe, Konya deplasmanında galibiyet için sahaya  çıkacak.
 
Haftaya, ligin zirvesindeki Medipol Başakşehir, Beşiktaş ve  Galatasaray'ın 8 puan gerisinde giren sarı-lacivertliler, ikişer galibiyet ve  beraberlik aldığı son 4 haftada ise yenilmedi. Fenerbahçe'nin 7 hafta sonunda 9  puanı bulunuyor.
 
Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Aykut Kocaman'ın çalıştırdığı  Atiker Konyaspor ise 7 haftada 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 10  puan topladı. Yeşil-beyazlılar sahasında ise son 18 lig maçını kaybetmedi. Atiker  Konyaspor bu maçlarda 13 galibiyet ve 5 beraberlik alarak etkili bir iç saha  performansına imza attı. Fenerbahçe karşısında sahasındaki yenilmezliğini  sürdürmek isteyen Atiker Konyaspor, Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda en son 29  Ağustos 2015'te Galatasaray'a 4-1'lik skorla yenilmişti.
 
Atiker Konyaspor ile Fenerbahçe arasında saat 20.00'de başlayacak maçı  hakem Bülent Yıldırım yönetecek
 
Mehmet Topal, sarı kart ceza sınırında
 
Fenerbahçe'de Mehmet Topal, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 7 haftanın 5'inde forma giyip, 3  sarı kart gören Mehmet Topal, Atiker Konyaspor karşısında da sarı kartla  cezalandırılması durumunda Kardemir Karabükspor müsabakasında forma giyemeyecek.