3 gün kala Melo sürprizi

3 gün kala Melo sürprizi

Galatasaray, Felipe Melo ile olan sözleşmesini 3 yıl daha uzatmasına karşın Inter'le olan flört sona ermedi...

Di Marzio'nun iddiasına göre Inter ve Felipe Melo son tahlilde anlaşmaya vardı. İtalyan ekibi Melo'nun ardından G.Saray ile masaya oturdu. Ancak bonservis bedeli konusunda yaşanan anlaşmazlık nedeniyle henüz taraflar el sıkışamadı.
 
İddiaya göre G.Saray transferin bitimine 3 gün kala Melo'nun Inter'e transferine 5 milyon euroluk bonservis bedelinin ödenmesi koşulu ile izin verecek. Ancak Inter'in sarı-kırmızılı takıma ödediği tutar ise önce 2 ardından 3 milyon euro oldu. G.Saray'ın bonservisi 4'e kadar indirebileceği fakat daha fazla aşağı gelmeyeceği belirtildi.
 
Görüşmelere Inter'in sahibi Thohir'in de dahil olduğunu belirten Di Marzio, önümüzdeki günlerde sıcak gelişmelerin yaşanabileceğine dair sinyaller verdi.
 
Melo ve Inter görüşmeleri, oyuncu G.Saray ile yeni sözleşme imzalamadan önce de sıcak bir şekilde gerçekleşmiş fakat sonuç çıkmamıştı.
 
Mancini'nin sözleri
 
Öte yandan Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini, Radio Deejay'de Melo hakkında açıklamalarda bulundu.
 
İtalyan futbol adamı, "Melo orta sahada bize katkı yapacak, tecrübeli bir oyuncu. İtalya'daki kariyerinde kötü hatıralar olabilir fakat kaliteli bir isim." diyerek Brezilyalıyı övdü.
 
Transfer konusunda da konuşan Mancini, "Inter'e gelir mi bilmem... Galatasaray'la anlaşmaya varmak zor..." demekle yetindi.
 
Sporx