''3 dakikada istifa ederim''

''3 dakikada istifa ederim''

Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal ile oyuncular arasında gerçekleşen toplantıda iç hesaplaşma yaşandı.

'Gelinen noktada benim de hatalarım olmuştur' diyen İsmail Kartal, Yanal'ın takımdan ayrılışından sonra ortaya çıkan görüntüler nedeniyle cep telefonları ve FBTV'nin yer almadığı toplantıda oyunculara 'İstifam takımı kurtaracaksa hemen bırakırım' ifadesini kullandı.

Ligde geride kalan ilk 4 haftada istediği sonuçları alamayan ve performans olarak da büyük bir düşüş yaşayan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal ile oyuncular arasında gerçekleşen toplantıda iç hesaplaşma yaşandı.

Ersun Yanal'ın görevden ayrılışından sonra internete sızan soyunma odası görüntüleri nedeniyle FBTV'nin alınmadığı, oyuncuların da cep telefonlarının kapatıldığı toplantıda genç teknik adam, takıma beklenmedik bir çıkış yaptı ve ardından da beklentilerini anlattı.

Fenerbahçe'nin durumuyla ilgili 'Şu an gelinen noktada benim de hatalarım olmuş olabilir. Eğer sıkıntı ben isem söyleyin' diyen İsmail Kartal, takımdaki gidişatla ilgili özeleştirisini yaptıktan sonra 'Bazı oyunculara çok güvenimden dolayı bir takım sıkıntılar yaşıyorum. Eğer benim ayrılmamla takım düzelecek; sizler de rahatlayacaksanız 3 dakikada istifamı yazar, yönetime gönderir ve giderim' ifadesini kullandı.

İsmail Kartal, bu şok sözlerin ardından sezona 4. yıldız hedefiyle başlayan Fenerbahçe'nin son durumu hakkında ise oyunculara şu ifadeleri kullandı: 'Bu takımı birlikte ayağa kaldırmalıyız. Önümüzde çok zorlu bir maç trafiği var. Eğer birlikte bu zorlu periyodu atlatırsak önümüz açılır. Sizler Türkiye'nin en iyi oyuncularısınız ve kadromuz Türkiye liginin çok üstünde. Artık herkes elini taşın altına sokmalı ve yeni bir sayfa açmalıyız.'

Kartal, diğer yandan Akhisar maçındaki hataları tespit ederek, futbolcularından hafta sonundaki Torku Konya maçında yerden ve sakin oynamalarını istedi.

"NASIL ÇARE BULACAĞIMI BİLMİYORUM"

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, yardımcılarıyla yaptığı toplantıda bir söz söyledi ve herkes şok oldu. Diego'nun transferiyle birlikte Galatasaray'da yaşanan benzer sıkıntıların Fenerbahçe'de yaşanmaya başlamasını genç teknik adam, yardımcılarına 'Sneijder'in gelişiyle birlikte Galatasaray orta sahada büyük sıkıntılar yaşamaya başladı. Orta sahada Selçuk İnan'ı kaybettiler. Aynı sıkıntıyı biz de Diego ile birlikte yaşıyoruz. Eğer Diego'yu kesersem saha dışından büyük tepki toplarım, kesmezsem saha içinde sıkıntı yaşıyorum. Nasıl çare bulacağımı bilemiyorum' serzenişinde bulunduğu öğrenildi.

Yenişafak