2 yıldız birden sezonu kapattı

2 yıldız birden sezonu kapattı
Güncelleme:

Los Angeles Clippers'ın iki all-star oyuncusu Blake Griffin ile Chris Paul sakatlanarak sezonu kapattı.

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) play-off'larında üst tura kalma mücadelesi veren Los Angeles Clippers'ın iki all-star oyuncusu Blake Griffin ile Chris Paul sakatlanarak sezonu kapattı.

NBA'in internet sitesinden yapılan açıklamada, Los Angeles Clippers'da  yapılan kontrolün ardından sol tendonundan sakatlanan Griffin'in sezonu kapattığı  ve takımının eylül ayındaki hazırlık kampına yetiştirilmeye çalışılacağı  belirtildi.
 
Portland Trail Blazers'ın 98-84 kazanarak seriyi 2-2'ye getirdiği  play-off ilk tur mücadelesinde sağ eli kırılan Clippers'ın diğer yıldız oyuncusu  Paul'un ise ameliyata alındığı ve sahalara dönüş süresinin belli olmadığı  belirtildi.
 
Los Angeles Clippers Başantrenörü Rivers, iki önemli oyuncularını  kaybettiklerini vurgulayarak, "Hala evimizde maçlarımız var. Şu anda tek  düşünebildiğim şey, sonraki maçımızı kazanmanın bir yolunu bulmak." ifadelerini  kullandı.
 
Play-off turunun ilk 4 maçında Griffin 15 sayı, 8,8 ribaunt ve 4  asist, Paul ise 23,8 sayı, 7,3 asist ile 4 ribaunt ortalamalarıyla mücadele  etmişti.