Yönetimi rahatlatan teklif

Yönetimi rahatlatan teklif

Okan Buruk'la gelecek sezonda Süper Lig'i hedefleyen Göztepe'de futbolculara teklifler yağıyor.

PTT 1. Lig’de yeni sezon öncesi kadroda revizyona hazırlanan Göztepe’nin gözden çıkardığı Özgür İleri, Gökhan Değirmenci, Leroy George, Nahir Besara, Barış Başdaş, Björn Vlemincx, Robert Maah ve Kerem Şeras’a gelen teklifler yönetimi rahatlattı.

Bu futbolcuları en az kayıpla elden çıkarmak isteyen Başkan Mehmet Sepil’in görüşmeleri bizzat yürüttüğü ifade edildi. Geçen sezon devre arasında Adana Demirspor’a kiralanan Barış’ın önümüzdeki sezon için Adana temsilcisiyle anlaştığı, Özgür’e de Bandırmaspor’un resmi teklif yaptığı belirtildi. Kaleci Gökhan Değirmenci’nin Boluspor ve Ümraniyespor, Kerem’in de yine Boluspor’la flört ettiği kaydedildi.

Besara’yı ülkesi İsveç’te bir kulübe satmayı planlayan Göztepe’de George, Vleminckx ve Maah’a da yurt dışından teklifler geldiği bildirildi. Daha önce Mirkan ve Serdar’la karşılıklı anlaşarak yolları ayıran yönetim, sezon içinde kadro dışı bırakılan Girak Kaçar’ın da sözleşmesini feshetmeye çalışıyor. Ancak yeni sezonda 900 bin TL garanti ücret alacak tecrübeli futbolcunun ayrılmamak için ayak direttiği belirtiliyor. Diğer yandan şu anda Fransa’da olan ve Lig 1 takımı Guingamp’ın Fildişi Sahilli stoperi Benjamin Angoua’nın işini bitirmeye çalışan Teknik Direktör Okan Buruk’un Altınordu’dan ayrılan orta saha oyuncusu Yener Arıca ile görüştüğü öğrenildi.

Etiketler PTT 1. Lig Göztepe