Yağmur Sabri'yi çıldırttı !

Yağmur Sabri'yi çıldırttı !
Güncelleme:

İzmir-Çeşme yolunda 270 kilometre hız yapan Yağmur Sarıoğlu, eşini kızdırdı.

Galatasaraylı futbolcu Sabri'nin pilot eşi Yağmur Sarıoğlu, havada da karada da çok hızlı… Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'ı Çeşme'den İzmir Havaalanı'na yetiştirmek için gaza basan Sarıoğlu, kural tanımadı. Yağmur Sarıoğlu, şehirlerarası otoyolda hız sınırı 120 km olmasına rağmen eşi Sabri'nin 3 milyon liraya aldığı Lamborghini ile İzmirÇeşme karayolunda 270 km hız yaptı. Amerika'daki bir haftalık tatilin ardından Çeşme'de de birlikte vakit geçiren iki yakın dostun bu tehlikeli anlarını Kerimcan Durmaz Snapchat'tan yayınlayınca olanlar oldu…

TEHLİKELİ OYUN KIZDIRDI
Arkadaşını uçağa yetiştirmek için kuralları hiçe sayan Yağmur Sarıoğlu'na eşi Sabri'den uyarı geldi. Daha önce eşine lüks spor arabasına binerken verdiği frikik nedeniyle çıkışan ünlü futbolcu, Yağmur Sarıoğlu'nun tehlikeli yolculuğunun biletini kesti. İddiaya göre Yağmur Sarıoğlu'nun hayatını tehlikeye atmasından dolayı küplere binen Sabri, bir daha hız yapması durumunda eşine hediye ettiği Lamborghini'yi satacağını söyledi.

1-20160627104734.jpg

Aykırı kişiliğiyle bilinen Kerimcan Durmaz ve Yağmur Sarıoğlu, son günlerde ayrılmaz ikili oldu.

Eşine yaptığı pahalı jestlerle bilinen Sabri Sarıoğlu, bu kez kızdı. Yağmur Sarıoğlu'nun aşırı hız yapmasından korkan Sabri'nin, "Bir daha yaparsan arabaları satarım" resti çektiği öğrenildi.