Volkan’dan kağıt göndermesine cevap

Volkan’dan kağıt göndermesine cevap

Galatasaray'ın Inter ile oynanan hazırlık maçında Mancini'ye kağıt vererek yaptığı göndermeye Volkan Demirel'den cevap geldi.

Galatasaray’ın Inter ile oynadığı karşılaşmada Türk Telekom Arena’ya bu kez rakip olarak geri dönen Roberto Mancini, kendisine yapılan kağıt sürprizi ile neşelenmişti. Volkan Demirel’in 450 gün önce yaptığı “Şampiyon Fenerbahçe” yazılı kağıda gönderme niteliğindeki bu espri sonrasında tecrübeli kaleci açıklamalarda bulundu.

Herkes tarafından merakla beklenen Volkan Demirel’in 4 yıldızlı gönderme karşısındaki tavrını Akşam gazetesi ortaya çıkardı. Fenerbahçe kaptanının, yapılan bu esprili gönderme sonrası yakın çevresine “Mesaj konusuna çok girmek istemiyorum. Görünce çok güldüm” diyerek tepki verdiği iddia edildi.

SENARYO SNEIJDER’DEN
Öte yandan Mancini’ye yapılan 4 yıldızlı espri fikrinin kimden çıktığını öğrenildi. Hürriyet’in haberine göre 18 gün önce tohumları atılan projenin fikir babası Wesley Sneijder… Hollandalı yıldız, Selçuk İnan ile Burak Yılmaz’ı da projeye dahil ederek fikrini hayata geçirdi.

Habere göre Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel’in, Mancini’yi hedef alarak iki sezon önce ekranlara, “Şampiyon Fenerbahçe” yazılı kağıdı göstermesine gönderme yapmak için sabırsızlanan Wesley Sneijder, Selçuk İnan ve Burak Yılmaz bu durumu takım arkadaşlarına da maç öncesi anlattı.
Inter’in hocası Roberto Mancini’nin de karşılaşmadan bir gün önce olaydan haberdar olduğu öğrenildi.