Volkan Demirel'in menajerinden flaş açıklama

Volkan Demirel'in menajerinden flaş açıklama

Fenerbahçeli Volkan Demirel'in menajeri Erdinç Şehit, "Fenerbahçe'den ayrılması söz konusu değil" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel'in menajeri Erdinç Şehit önemli açıklamalarda bulundu. 

"Fenerbahçe'den ayrılması gibi..."

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek Volkan Demirel'e Azerbaycan'dan teklif geldiği haberleri üzerine değerlendirmelerde bulunan Erdinç Şehit, "Volkan Demirel gibi Türk Milli Takım forması giyen ve Fenerbahçe'de uzun yıllardır oynamış ve oynayan bir isim için mutlak suretle bu haberlerin gelmesi normaldir. Fenerbahçe'den ayrılması gibi bir durum söz konusu değildir. 2000 yılında imzaladı ve ondan sonrası teferruat. Fenerbahçe'nin oyuncusudur ve hiçbir problem de yok. Zaten problem olamaz da. Tribünden gelen bir adamdan bahsediyoruz. Bu böyledir... Kontrat imzalarken hiçbir zaman sorun olmamıştır. Pazarlık ve para konuşulmamıştır. Fenerbahçe aşkıyla dolup taşan bir adamdır. 2000'den sonra olan kontratlar teferruattır. Hedefi 40 yaşına kadar oynamak. Ahmet Şahin var, Karabük kalecisi ve 39 yaşında. Avrupa'ya baktığınızda da Buffon var. Fenerbahçe'de oynamak dışında bir şey söz konusu değil." ifadelerini kullandı.

Ahmet İlhan ve Mehmet Akyüz'ün son durumu

"Kadro dışı konusunda zaten Rizespor takımı teknik ve puansal anlamda iyi gitmiyor. Her kulüpte bu tür sıkıntılar olabilir. Bunun geçici olduğunu düşünüyorum. Hikmet Karaman gibi tecrübeli bir isim kadro dışı bıraktıysa, geri de alabilir diye düşünüyorum. Mehmet Akyüz de sağ bek olarak ön plana çıkmıştı. Sonuçlar kötü gidince olabilir. Ahmet İlhan'ın 1 yıl sözleşmesi, Mehmet Akyüz'ün de 2 ay sonra biten sözleşmesi var. Önümüzdeki hafta bu olaylar toparlanır diye düşünüyorum. Rize'nin bu durumda oyunculara ihtiyacı var. Karar tamamen teknik ve inşallah önümüzdeki hafta çözülür."

Güray Vural'ın performansı ve transfer dedikoduları

"Güray Vural bundan 1,5 sene önce Akhisar'dan Trabzonspor'a transfer yaptı ve sonrası sıkıntı oldu. Kayserispor'a geldikten sonra da Sergen Yalçın gibi bir teknik adam oyuncuların değerini yükseltti. 1-2 ay gibi kısa bir sürede yeniden milli takım seviyesine yükseldi. Milli takım oyuncularına da teklif olması normaldir. Ama şu an Kayserispor ile kontratı var ve Kayseri de uygun görürse teklifler konuşulur."

Ajansspor