Veli Kavlak'tan Fenerbahçe açıklaması

Veli Kavlak'tan Fenerbahçe açıklaması

Fenerbahçe'nin yaptığı yazılı açıklamadaki gizemli cümleler kafaları karıştırdı. Beşiktaşlı futbolcu bu konudaki sessizliğini bozdu.

Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın golsüz berabere kaldığı derbinin ardından, Şenol Güneş'in Gökhan Gönül'e gösterilen tepkiler üzerine "Fenerbahçe'den biz gelmek isteyen başka futbolcular da oldu" sözleri gündeme bomba gibi düşmüştü.

Bu ismin Mehmet Topal olduğu spor basının manşetlerini süslerken, Fenerbahçe Kulübü'nden Şenol Güneş'e yönelik olarak çok sert bir açıklama yayınlamıştı.

Sarı-Lacivertli kulübün açıklamasında yer alan "Geçmişten günümüze ve hatta şuan ki Beşiktaş oyuncularından aracılar vasıtasıyla tarafımıza haber göndererek, takımımıza transfer olma arzusunu ileten birçok futbolcu olmuştur" ifadeleri dikkat çekmişti.

Spor basınında bu futbolcunun Veli Kavlak olduğu iddia edildi. Beşiktaşlı futbolcu bu konudaki sessizliğini bozdu.

"Bu haberlere gülüyorum" diyen Veli Kavlak, "Ne benim menajerimden böyle bir isteğim olmuştur, ne de Fenerbahçe'den bana gelen bir talep olmuştur" ifadelerini kullandı.

Veli Kavlak uzun süren sakatlığı ile ilgili olarak da "Her şey yolunda gidiyor, en yakın zamanda sahalara tekrardan döneceğim" dedi.

Habertürk