Ve Nani'de mutlu son !

Ve Nani'de mutlu son !

Sarı-lacivertli kulüp taraftarına müjdeli haberi dün gece verdi.

Transfer döneminin başlamasıyla birlikte Nani konusuna büyük ağırlık veren Fenerbahçe, sonunda mutlu sona ulaştı. Sporting ile kiralık sözleşmesini uzatmayan 28 yaşındaki futbolcunun kulübü Manchester United ile uzun süredir görüşme halinde olan sarı-lacivertliler, son pürüzleri de atlattıktan yıldız futbolcunun işini bitirdi.

Özellikle bonservis konusunda İngiliz takımının yönetimiyle sıkı pazarlıklar halinde olan Sportif Direktör Giuliano Terraneo ve sarı-lacivertli heyet, ortak bir noktada buluşmayı başardı. Mutabakata varılmasının ardından ise son 2 günde Nani ile görüşüldü. Futbolcu ile de ufak pürüzleri konuşan Fenerbahçe yönetimi, işi en nihayetinde sonuca bağladı.

Buna göre, Portekizli oyuncunun 5 Temmuz Pazar günü İstanbul’a geleceği aktarılırken son bir görüşmenin daha yapılacağı belirtildi. Bu görüşmelerin ardından başarılı ismin sağlık kontrolünden geçeceği duyuruldu.

Teknik direktör Vitor Pereira’nın da bizzat istediği Nani’nin imzayı atar atmaz takımla çalışmalara başlayacağı ve Düzce’de Topuk Yaylası’ndaki kampa yetiştirilmeye çalışılacağı ifade edildi. Ayrıca tecrübeli yıldızın, Sivas ve Afyon’da yapılacak hazırlık maçlarına götürülmesi bekleniyor. Nani, bu sezon Fenerbahçe’nin 6. transferi olarak kayıtlara yazılacak.

Resmi açıklama geldi
Dün gece saatlerinde Fenerbahçe’den resmi bir açıklama yapıldı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı; “Fenerbahçe Futbol A.Ş, Nani’nin transferi için kulübü ve kendisi ile görüşmelere başlandığını bildirdi. Nani, 5 Temmuz Pazar günü İstanbul’a gelecek, sağlık kontrolünden geçecek ve görüşmeler İstanbul’da devam edecek.”