Van Persie yedek !

Van Persie yedek !

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Shakhtar Donetsk maçı için kadrosunu şekillendiriyor...

Sarı lacivertliler'de Robin van Persie'nin karşılaşmaya yine yedek kulübesinde başlaması bekleniyor. Gökhan Gönül'ün yerine ise Şener Özbayraklı forma giyecek.

Shakhtar Donetsk maçı hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira kadroyu netleştiriyor.
 
Adalesinde sertleşme tespit edilen Mehmet Topal karşılaşmada oynayabilecek durumda. Zorlanmaya bağlı sakatlık yaşayan milli futbolcu maça kadar hazır hale gelecek. Ancak kasığında yırtık bulunan Gökhan Gönül, Ukrayna deplasmanında görev alamayacak. İlk maç öncesinde sakatlanarak oynayamayan Gökhan'ın yerine, Avrupa'daki 1 maçlık cezası biten Şener Özbayraklı görev alacak. Böylece yeni transfer Şener de sarı lacivertli formayla ilk resmi maçına çıkacak.
 
Kaleyi yine Volkan Demirel koruyacak. Gökhan haricinde savunma kurgusunda değişiklik beklenmiyor. Mehmet Topal'ın sakatlığının ciddi olmamasıyla birlikte orta saha kurgusu da aynı kalacak.
 
Forvette ise öne çıkan adaylar yine Fernandao ve Moussa Sow. İkili, fiziki açından Robin van Persie'ye göre daha hazır durumda bulunuyor. Hafta arasında kuvvet çalışması yaparak kondisyon ve dayanıklılığını arttırmayı hedefleyen Robin van Persie'nin ise yine oyuna sonradan girmesi bekleniyor.