Ufuk Sarıca sezon sonunda ayrılıyor !

Ufuk Sarıca sezon sonunda ayrılıyor !
Güncelleme:

Eurobasket 2017 yaklaşırken, gündeme çok ilginç bir iddia ortaya atıldı. Bu iddia hem Milli Takımı, hem de Beşiktaş'ı çok yakından ilgilendiriyor.

Milli Takım coach'unun aynı zamanda kulüp takımı çalıştırması konusuna sıcak bakmayan Basketbol Federasyonu yetkililerinin coach Ufuk Sarıca ile görüştüğü öğrenildi!

Edinilen bilgilere göre; 19 Ocak'ta A Milli Erkek Basketbol Milli Takım coach'luğuna getirilen Ufuk Sarıca'nın, 2016-2017 sezonunu Beşiktaş Sompo Japan'da tamamlayacak. 2017-2018 sezonunda ise coach Sarıca'nın Siyah-Beyazlıların başında olmayacak. 2020 Olimpiyatları'nda A Milli Erkek Takımı'nın mutlaka yer almasını isteyen Basketbol Federasyonu, coach Ufuk Sarıca'nın sadece Ay-Yıldızlı ekibe konsantre olmasını istedi.

Basketbolda da iddialı bir konuma gelmek isteyen Beşiktaş Jimnastik Kulübü, yeni sezon için çalışmalara başladı. Siyah-Beyazlıların kariyerli bir yabancı antrenörü takımın başına getirmek için şimdiden ikna turlarında... Yardımcısı ise daha önce Beşiktaş'ta forma giymiş bir ismin olacağı ileri sürüldü.

basketball.com.tr