Turgay Şeren'e ziyaret

Turgay Şeren'e ziyaret

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile işadamı Yılmaz Ulusoy, efsane kaleci Turgay Şeren’e moral ziyaretinde bulundu.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile işadamı Yılmaz Ulusoy, efsane kaleci Turgay Şeren’e moral ziyaretinde bulundu. Galatasaray Florya Konukevi’nde kalan Şeren’in ziyaretinde eski futbolcu Rıfat Usta da yer aldı. Ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu belirten Şeren, Özbek ve Ulusoy’a minik bir top hediye etti.

Cim-Bom dönüyor

Cim-Bom’un ikinci yurt dışı kampı bugün sona eriyor. Avusturya kampında dün akşam antrenman maçı yapan sarı-kırmızılılar bu sabah yapacakları idman sonrası özel uçakla İstanbul’a dönecek. Bu arada Lukas Podolski ve Koray Günter, Velden’de yeni sezona hazırlanan Borussia Dortmund idmanını ziyaret etti.

Dany, Bursa’da

Galatasaray, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun Avusturya kampına götürmediği Dany’nin sözleşmesini tek taraflı olarak fesh etti. Sarı-kırmızılı kulüple bağları kopan Kamerunlu stoper, Bursaspor’la anlaştı. Dany bugün sağlık kontrolünden geçtikten sonra yeşil-beyazlı kulüple 3 senelik sözleşme imzalayacak. Galatasaray, 29 yaşındaki Dany’yi 2012-2013 sezonunda 3.3 milyon euro karşılığında Gaziantepspor’dan transfer etmişti.