Trabzonsporlu eski yıldız futbolu bırakıyor

Trabzonsporlu eski yıldız futbolu bırakıyor

Bordo-mavili takımın eski yıldızı Marcelinho, 25 Mart 2017'de Berlin Olimpiyat Stadı'nda yapacağı veda maçında futbolu bırakacağını açıkladı.

Trabzonspor'un eski futbolcusu Marcelinho aktif futbolculuk yaşantısını hala sürdürüyor. 41 yaşındaki Brezilyalı futbolcu, ülkesinin Ypiranga Erechim takımında forma giyiyor.

Serie C'de mücadele eden Ypiranga'da başarılı da olan 'tecrübeli' futbolcu, bu takımın formasını giydiği dört maçta 2 de gol attı.

Ancak Marcelinho uzun süredir devam serüvenini artık noktalamaya karar verdi. Profesyonel futbolculuk kariyerine 1991'de adım atan ve o günden bu yana 23 takımda forma giyen Sambacı, önümüzdeki aylarda yeşil sahalara veda edecek. 

Marcelinho, 25 Mart'ta Berlin Olimpiyat Stadı'nda yapacağı veda maçında futbolu bırakacağını açıkladı. Maçta Hertha Berlin ile Brezilya ve dostları takımları karşılayaşacak, oyuncu her iki takımda da forma giyecek.

Alman ekibi Hertha Berlin'de kariyerinin unutulmaz dönemini geçiren Marcelinho'nun arkadaşları Rivaldo, Roberto Carlos ve Ronaldinho gibi isimlerin de jübile de hazır bulunmaları bekleniyor.