Trabzonspor’da Eskişehir hazırlıkları

Trabzonspor’da Eskişehir hazırlıkları

Trabzonspor, Eskişehirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Spor Toto Süper Lig 2015 - 2016 Hasan Doğan Sezonu'nda beklemediği sonuçlar alarak sıralamada çok gerilerde kalan, Fenerbahçe ile sahasında oynadığı son lig maçı ise çıkan olaylar nedeniyle yarıda kalan Trabzonspor'da Eskişehirspor maçının hazırlıkları sürüyor.

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında 30 Nisan 2016 Cumartesi günü saat 16.00’da deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor’da hedef ise 3 puanla dönüp moral bulmak.

Eskişehirspor maçının hazırlıklarına bugün 12.00’de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Teknik Direktör Hami Mandıralı yönetiminde yaptığı antrenmanla devam eden bordo mavili oyuncular çalışmaya ısınma hareketleri ile başladılar ve ardından 6’ya 6 top kapma ve koordinasyon çalışması şeklinde devam ettiler.

ESTEBAN’A DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

Bu arada antrenman öncesi bordo mavili takımın Kosta Rikalı kalecisi Esteban Alvarado’ya 27. yaş gününde teknik heyet ve takım arkadaşları tarafından doğum günü kutlaması yapıldı.

Kendisi için düzenlenen doğum günü kutlaması nedeniyle büyük mutluluk yaşadığını belirten Esteban’ı takım arkadaşları ve teknik heyet tebrik etti.