Terraneo: ''Nedir bu haller?''

Terraneo: ''Nedir bu haller?''

Yenilen basit goller Fenerbahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo'yu çok kızdırdı.

Celtic maçında defans hatalarından kaynaklanan basit goller Fenerbahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo'yu çok kızdırdı. Terraneo, karşılaşma sonrası Pereira'ya bu sıkıntının sebebini sordu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira ile Sportif Direktör Terraneo, Celtic maçı ardından otel lobisinde bir araya geldiler.

İkili karşılaşmanın değerlendirmesini yaparken Terraneo, defansif olarak yaşanan sıkıntının nedenlerini ve stoperlerin formsuzluğunu sordu. “Nedir bu halleri?” sorusuna Pereira’nın yanıtı ise şu oldu...
- İki stoper birden tam oyun kurgusu kurulmak ve takım oturmak üzereyken sakatlandı. Bu oyuncuların eski performanslarını bulması zaman alıyor.

‘TAKIM OLACAĞIZ’
- Takım savunmasını iyi yapıyoruz. Rakiplere çok az pozisyon veriyoruz. Verdiğimiz çok az gol pozisyonunda da konsantrasyon problemi yaşanıyor.
- Birkaç haftaya kadar stoperler tekrar takım kurgusu içinde o formlarını bulacaklar ve çok zor gol yiyen bir takım haline geleceğiz.
Maçın devre arasından sonra oynanan iyi futbol ve skor olarak geri dönüş için ise futbolcular kendi aralarında değerlendirme yaptılar. Ortak görüş maçı kaybetmeyeceklerini her an hissetmeleriydi. Oyuncular, “Biraz daha konsantre olursak yenilmez bir takım olacağız” diye görüş belirtti.

20 DAKİKA TEK KALE KABUSU!
İskoç basını Celtic’in Fenerbahçe ile berabere kaldığı maça geniş yer ayırdı. Medya faturayı Nijeryalı Ambrose’ye keserken İskoçlar, Fernandao’ya ise övgüler yağdırdı. İşte İskoç basınında F.Bahçe maçının yankıları...
Daily Record: Ambrose, Türklere golleri hediye etti. 20 dakika tek kale kabusu yaşadık.
The Scottish Sun: Ambrose bu nasıl oldu? Türklere kabus yaşatırken, bir puanı hediye etti. Hatalar liderlik koltuğuna mal oldu.
Press and Journal Sport: Ambrose komik hatalar yaptı ki F.Bahçe onun sayesinde ülkeyi 1 puan alarak terk etti.

Hürriyet