Süleyman Hurma geri döndü !

Süleyman Hurma geri döndü !

İbrahim Hacıosmanoğlu’nun devreye girmesiyle sportif direktör akşam saatlerinde Üsküp’te kamp yapılan otele geri döndü.

Trabzonspor’un bugün Rabotnicki ile deplasmanda oynayacağı Avrupa Ligi 3. ön eleme turu maçı öncesi patlak veren Onur Kıvrak krizi adeta domino etkisi yarattı.

Sportif Direktör Süleyman Hurma’nın, tecrübeli kaleciyi kadro dışı bırakmasından sonra bordo-mavili taraftarların yönetime ve Hurma’ya gösterdiği büyük öfke ortalığı bir hayli karıştırdı. Bunun üzerine Hurma ile Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu biraraya geldi. Sportif direktör “Ya o, ya ben” resti çekti.

Sosyal medyada Hurma aleyhine başlatılan kampanya ve cep telefonu numarasının yayınlanması Sportif Direktörü çileden çıkardı ve dün sabah uçağıyla İstanbul’a dönerek istifa ettiğini açıkladı. Bunun üzerine Başkan Hacıosmanoğlu Hurma’yı aradı, istifayı kabul etmediğini ve derhal geri dönmesini söyledi. Teknik Direktör Şota Arveladze de Hurma’nın gelmemesi halinde takımı bırakacağını yönetime iletti. Başkanın ikna çabaları sonuç verince Hurma dün akşam saatlerinde tekrar Üsküp’e döndü ve kamp yapılan otele geldi.

Araç polemiği

Süleyman Hurma-Onur Kıvrak krizi ise şöyle gelişti. İkili arasındaki gerginlikte Üsküp Havalimanı’ndaki olay bardağı taşırdı. Üsküp’e geldikten sonra Petar Milosevski’nin mezarının ziyaretinin planlaması yapıldı. Tüm takımın yerine iki kaptan Onur ve Mustafa’nın, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve Sportif Direktör Süleyman Hurma ile birlikte mezarlığa gitmesine karar verildi.

Havalimanında iki Mercedes otomobil ve bir minibüs hazırlandı. Taraftarlarla fotoğraf çektiren Onur, Mercedes marka araçlardan birinin arka koltuğuna oturdu. Hurma, tecrübeli kaleciyi uyararak minibüse geçmesini istedi. Hurma’nın, “Bu araçlar başkana, bana ve diğer misafirlere ayrıldı. Siz minibüsle gideceksiniz” sözü üzerine, bordo-mavili oyuncunun, “Ben de takımın kaptanıyım” dediği ileri sürüldü.

Otele döndükten sonra Onur’la konuşan Hurma, kaptanın tavrını sürdürmesi üzerine, “Senin dinlenmeye ihtiyacın var. Git izin yap, sonra konuşuruz” diyerek Onur’u kamptan gönderdi.

Milliyet