Skrtel parasına mucize lider !

Skrtel parasına mucize lider !

Başakşehir, 27 oyuncu için sadece 6 milyon 750 bin euro bonservis ödedi.

İstanbul ekibi, kadrodaki 27 oyuncu için sadece 6 milyon 750 bin euro bonservis ödedi. F.Bahçe, Skrtel için 6 milyon verdi. Serdar Aziz, G.Saray'a 4.5'a mal oldu.

Evet inanılmaz bütçeleri yok. Ama Abdullah Avcı önderliğinde muhteşem bir sistemi var Başakşehir'in...  Sekiz haftası geride kalan Süper Lig'de beş galibiyet, iki beraberlik alan Başakşehir, 20 puanla zirvede yer alıyor... Dış sahada oynadığı dört maçı da kazanan ve hiç gol yemeyen Turuncu-Beyazlılar'ın kadrosunda yer alan oyunculara ödediği bonservis bedeli ise bu inanılması güç başarıyı çok daha da görkemli hale getiriyor. 
 
EDİN ViSCA'YI 400'E ALDI!.. 
 
Başakşehir yönetimi, 27 oyuncu için kasasından sadece 6 milyon 750 bin euro çıkardı. 12 oyuncuyu bedelsiz olarak kadrosuna katan Turuncu-Beyazlılar'ın altyapıdan yetiştirdiği iki futbolcu var.  Bir kiralık, bir de takas yoluyla gelen ismi olan Başakşehir'in ödediği en fazla bonservis ise Doka'ya... Brezilyalı oyuncu, 2011-2012 sezonunda 2 milyon euroya Bulgar ekibi Litex'ten alındı... Edin Visca için sadece 400 bin euro ödendi. 
 
G.SARAY'DAN 14 MİLYON!
 
6 milyon 750 bin euroya kurulan Başakşehir'in şampiyonluk yarışındaki rakipleri ise bu parayı sadece yaz transfer döneminde harcadı. Beşiktaş, yazın 7.1 milyon euro bonservis ödedi. 17 puanda olan G.Saray, kasasından 14 milyon euro çıkardı... Paranın 4.5'unu Serdar Aziz'e verdiler. Trabzon'un ödediği bonservis ise 11 milyon euro... Bu sezon bedelsiz oyunculara yönelen F.Bahçe ise sadece Martin Skrtel 6 milyon euro bedel ödedi. 
 
Akşam