''Siz gece hiç uyumadınız mı?''

''Siz gece hiç uyumadınız mı?''

Trabzonspor'un yeni transferi Fabian Castillo, taraftarın ilgisine şaşırdı.

Atatürk Havalimanı’nda omuzlara alınan Trabzonspor'un yeni transferi Fabian Castillo, “Gerçekten gece hiç uyumadınız mı? Harikasınız. Hiç böyle bir şey yaşamamıştım” diye konuştu

Yabancı transferin en hareketli kulübü olan Trabzonspor; İbanez, Sheidaev, Bero ve Durica’nın ardından Fabian Castillo’yu da renklerine bağladı. 
 
Fırtına’nın uzun süredir peşinde koştuğu ABD’nin Dallas kulübünde forma giyen 24 yaşındaki Kolombiyalı oyuncu, ailesiyle birlikte bir gün rötarlı geldiği İstanbul’da sabah erken saatlerde taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Saat 06.00’da İstanbul Atatürk Havalimanı’nda taraftarları karşısında gören Castillo büyük bir şaşkınlık yaşadı. 
 
‘I love you Castillo’ tezahüratları eşliğinde omuzlara alınan oyuncu, “Gerçekten gece hiç uyumadınız mı? Harikasınız. İlk kez böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Söylemişlerdi ancak bunu beklemiyordum” diyerek taraftarlara teşekkür etti.
 
Castillo, sempatik davranışlarıyla ilk günden gönülleri fethetti. Dallas Kulübü’nde forma giyen 1.70’lik Castillo’nun asıl mevkisi sol kanat ancak sağ kanat ve forvet bölgesinde de oynayabiliyor.
 
CASTILLO TURP GİBİ

 
Karadeniz ekibinin anlaşmaya vardığı Fabian Castillo, dün İstanbul’da sağlık kontrolünden geçti. Ulus’taki Liv Hospital’da gerçekleştirilen kontrollerde, Kolombiyalı oyuncu göz, kulak-burun-boğaz, dahiliye muayeneleriyle, radyoloji, efor, solunum ve kardiyak testlerine tabi tutuldu.
 
Castillo’nun herhangi bir sağlık sorunu bulunmadığı bildirildi. Satın alma opsiyonlu kiralık olarak anlaşma sağlanan genç yetenek, sözleşme imzaladıktan sonra Fırtına’nın Macaristan kampına katılacak.

Habertürk