Sirigu devre arası geliyor

Sirigu devre arası geliyor

Beşiktaş’ın transferin son gününde kadrosuna katmak için büyük çaba sarf ettiği Salvatore Sirigu, devre arasında alınacak.

Kaleci arayışlarını yaz transfer döneminde sonuçlandıramayan Beşiktaş bu sorunu devre arasında çözecek. Valdes, Mandanda ve Berishna gibi isimlerle temasa geçen ama işi bitiremeyen siyah-beyazlılar transferin son gününde Salvatore Sirigu’yu almak için büyük çaba sarf etti.

Hem İtalyan kaleci hem kulübü PSG ile görüşen yönetim operasyonunun son güne sıkışması nedeniyle başarılı sonuç alamadı ancak işi devre arasında bitirmek için önemli ölçüde aşama kaydetti.

PAOLO VICTOR DA OLMADI

Paris Saint Germain’in Alman file bekçisi Kevin Trapp’ı renklerine bağlamasıyla bir anda takımda ikinci kaleci konumuna düşen Sirigu yapılan görüşmelerde ocak ayındaki ara transfer dönemi için Beşiktaş’a yeşil ışık yaktı. Kara Kartal yarım kalan işi devre arasında bitirip 28 yaşındaki tecrübeli eldivene ocak ayında siyah-beyazlı formayı giydirmek istiyor.

Bu arada Beşiktaş’ın Flamengo kalecisi Paolo Victor ile de temasa geçtiği ancak bu transferde de olumlu sonuç alamadığı bildirildi.

AMK Gazetesi