''Sıkıntı sensin Tolga''

''Sıkıntı sensin Tolga''

Konya mücadelesinin ilk yarısının sonunda ev sahibi ekibin oyuncularıyla tartışma yaşayan Beşiktaşlı Tolga Zengin’e, maç sonunda da tepki sürdü

Konya mücadelesinin ilk yarısının sonunda ev sahibi ekibin oyuncularıyla tartışma yaşayan Beşiktaşlı Tolga Zengin’e, maç sonunda da tepki sürdü. Soyunma odası koridorunda Aykut Kocaman’a, “Hocam bizlik bir sıkıntı var mı?” sorusunu soran Zengin’e, başarılı hocanın yanındaki Yeşil-Beyazlılar, “Sıkıntı sensin” cevabını verdi.
 
Spor Toto Süper Lig’de önceki akşam Siyah-Beyazlılar’ın Konyaspor’a konuk olduğu mücadelede zaman zaman gerginlik tavan yapmıştı.
 
Karşılaşmanın 45+3’üncü dakikası sırasında Rijad Bajic’in yerde olmasına rağmen topu dışarı atmayan Siyah-Beyazlılar’a tepki gösteren Konyaspor’lu oyuncular, konuk ekibin futbolcularının sert tepkisiyle karşılaşmıştı.
 
Takım arkadaşları yerdeyken ev sahibi ekibin oyuncularının topu dışarı atmadığını ancak meşin yuvarlak kendilerindeyken bu eylemi gerçekleştirmelerini istediğini belirten Beşiktaşlılar, Konyalı futbolcular ile tartışmaya başlamış, bu esnada olay yerine gelen Tolga Zengin, 2 Yeşil-Beyazlı ismi sert bir şekilde itmişti.
 
Bu hareketi sebebiyle Konyapor’lu Jagos Vukovic’in sert müdahalesine maruz kalan Tolga Zengin’e, maç sonunda soyunma odası koridorunda da tepki sürdü.
 
Kocaman, olayın büyümesini engelledi
 
Oyunun tamamlanması sonrasında soyunma odası koridorunda Konyaspor’un tecrübeli teknik adamı Aykut Kocaman’a, “Bizlik bir sıkıntı var mı hocam?” sorusunu soran Tolga’ya, başarılı çalıştırıcının yanında bulunan Yeşil-Beyazlı futbolcular tepki gösterdi.
 
Kara Kartal’ın kaptanına, “Sıkıntı sensin Tolga” sözlerini sarf eden futbolcular, Aykut Kocaman’ın isteği sonrasında olayı büyütmeden soyunma odasının yolunu tuttu.

Fanatik