Şener'e Alper Potuk'tan ilginç soru

Şener'e Alper Potuk'tan ilginç soru

Fenerbahçe'nin sağ bek oyuncusu Şener Özbayraklı, kulüp televizyonuna canlı yayında açıklamalarda bulundu

Fenerbahçe'nin defans oyuncusu Şener Özbayraklı FBTV'ye samimi açıklamalarda bulundu.
 
Yedek kalan oyuncuların üzülmesinin normal olduğunu söyleyen Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Özbayraklı, "Oynamayan her futbolcu üzülür. Takıma zarar vermeden üzülmek normal. Art niyet olmaması gerekiyor. Oynasam da oynamasam da takımıma destek olurum. Buna söz verebilirim. Önemli olan takımın kazanması." dedi.
 
"Alper oda arkadaşım olmasa onunla işim olmaz"
Türk oyuncularla arasının çok iyi olduğunu belirten Şener Özbayraklı, "Yabancı arkadaşlarla fazla vakit geçiremiyorum. Dilimiz ve kültürümüz çok farklı. Alper Potuk oda arkadaşım olmasa onunla işim olmaz. (Gülerek) Van Persie'yi masa tenisinde yendim, bir daha da oynamadı." ifadelerini kullandı.
 
Volkan Şen'den esprili soru
Programda takım arkadaşı Vokan Şen'den gelen "UEFA maçında en çok dikkatimi çeken sendin, neden acaba?" sorusuna "Kafan büyük diye bana takılıyor, ondandır" cevabını verdi.
 
"250 sütlaç, 500 pestil..."
Şener Özbayraklı, Alper Potuk'un sorduğu "İki senedir oda arkadaşıyız yaklaşık 250 tane sütlaç, 500 tane de pestil yemişliğin var, bunu açıklar mısın?" sorusuna, "Bunu açıklamak zor" karşılığını verdi.
 
"Kendime özen göstermiyordum"
Fenerbahçe'ye gelmeden önce kendisine hiç özen göstermediğini söyleyen başarılı savunmacı, "Buraya geldikten sonra kendimi geliştirmem gerektiğini anladım. Her futbolcunun yapması gereken şeyleri yapıyorum, hazır tutuyorum kendimi. Çok fazla olmasa da kendimi çalışmaya veriyorum" açıklamasında bulundu.

Yeni Şafak