Şanlıurfaspor, Tugay Kerimoğlu ile umutlandı

Şanlıurfaspor, Tugay Kerimoğlu ile umutlandı

Şanlıurfaspor, teknik direktörlük görevine getirilen Tugay Kerimoğlu ile üst sıralara tırmanacağına inanıyor.

PTT 1. Lig tarihinin en zor günlerini geçiren Şanlıurfaspor, teknik direktörlük görevine getirilen Tugay Kerimoğlu ile üst sıralara tırmanacağına inanıyor.

Bu sezon, önce Engin Korukır ardından da Hüseyin Dağ ile yollarını  ayıran Güneydoğu temsilcisi, Galatasaray'ın efsanevi futbolcularından ve bir  dönem de yardımcı antrenörlerinden olan Tugay Kerimoğlu ile 1, 5 yıllık sözleşme  imzaladı.
 
Lig'de 12 puanla 16. sırada bulunan Şanlıurfaspor, şu ana kadar 3  galibiyet, 3 beraberlik, 6 da mağlubiyet aldı.
 
"Her maç final"
 
Kulüp başkanı Fethi Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın  bir üst lige çıkması için yoğun çaba gösterdiklerini söyledi.

Lig maratonunun henüz 3'te birinin geride kaldığını ifade eden Şimşek,  kariyerinde önemli başarılara imza atan Tugay ile çıkış yakalayacaklarına  inandıklarını vurguladı.
 
Şimşek, kalan her maça final gözüyle baktıklarını belirterek, şöyle  devam etti:
 
"Yurt içinde ve dışında çok tecrübeli olan bir hocayla anlaştık. Süper  Lig'e çıkarak hem takım açısından hem de Tugay hoca açısından bir ilke imza atmak  istiyoruz. Lig'de üst üste aldığımız mağlubiyetlerle sıralamada geriyiz ancak  kaliteli futbolcularımız ve hocamızın gayretiyle ilk yarıyı en iyi yerde  bitireceğiz. Hocamız yönetiminde yakalayacağımız güzel havayı sezon sonuna kadar  sürdürüp mutlu sona ulaşmak istiyoruz."
 
"Sürpriz oldu"
 
Şanlıurfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ali Çiçek de Kerimoğlu ile  anlaşılmasını sevinçle karşıladıklarını söyledi.
 
Kerimoğlu ile takımın başarılı olacağına inandıklarını vurgulayan  Çiçek, "Yıllarca milli takım, Avrupa ve Süper Lig tecrübesi olan bir isim. Bir  dönem Milli Takım'da antrenör olarak görev yaptı. Galatasaray Mustafa Denizli ile  anlaşmadan önce Tugay Kerimoğlu'nun adı da teknik direktör olarak geçiyordu. Şu  an ligde kötü bir durumdayız. Başarıya muhtacız. Teknik direktör konusunda  yapılacak en iyi seçimdi. Taraftar açısından da sürpriz oldu. Takımı toparlayıp  camiayı motive edeceğine inanıyoruz" diye konuştu.