Sahaya vinç devrildi !

Sahaya vinç devrildi !

Küçükçekmece'de bir inşaatta kullanılan 60 metre uzunluğundaki kule vinç, spor tesisinin üzerine devrildi. Olayda 2 kişi hayatını kaybetti.

İstanbul'da bir halı sahaya vinç düşmesi nedeniyle 1'i antrenör 2 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, olay, Küçükçekmece İnönü Mahallesi'nde bulunan bir inşaatta çalışma yapan vinç yan tarafında bulunan spor kompleksinin üzerine devrildi. Bu sırada spor tesisi içinde bulunan antrenör Ali Tuman ve Mustafa Sezer vincin düşmesiyle yıkılan binanın enkazı altında kaldı.

Olayın bildirilmesi üzerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Ölen şahısların cansız bedeni itfaiye ekipleri tarafından enkazın altından çıkarıldı. Vinç operatörü ve diğer yaralılar tedavileri yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı. Olayın yaşandığı sırada spor tesisinin bitişiğindeki çocuk parkında kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi.

İnşaatın ise zabıta ekipleri tarafından iki gün önce mühürlendiği öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Trabzonspor'dan başsağlığı mesajı.. 

Trabzonspor Kulübü, Küçükçekmece'deki bir inşaatta kullanılan kule vincin halı sahaya devrilmesi sonucu hayatını kaybedenler için başsağlığı mesajı yayımladı.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yayımlanan mesajda, olayda hayatını kaybeden Ali Tuman'ın Trabzonspor Sefaköy Futbol Okulu ve İstanbul Trabzonspor Amatör Takımı antrenörü, Mustafa Sezer'in ise masör olarak görev yaptığı belirtildi.

Açıklamada, "Trabzonspor Sefaköy Futbol Okulu ve İstanbul Trabzonspor Amatör Takımı Antrenörü Ali Tuman ile Masör Mustafa Sezer’in Sefaköy’de yaşanan vinç kazası sonucu hayatlarını kaybettiği haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Yaşamını yitiren Tuman ve Sezer’e yüce Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve sevenlerine başsağlığı dileriz" ifadelerine yer verildi.