Ronaldo için rekor teklif !

Ronaldo için rekor teklif !
Güncelleme:

PSG'nin Katarlı sahipleri Cristiano Ronaldo için 120 milyon euroluk bir teklifte bulundu ancak Real Madrid geri çevirdi.

Dünya transfer rekorunun kırılmasına Real Madrid Kulübü engel oldu. Arap basınında yer alan habere göre Fransa'nın Paris Saint Germain Kulübü, Cristiano Ronaldo için eflatun-beyazlılara resmi teklifte bulundu. Teklifin, UEFA'nın Finansal Fair Play kuralları ile ilgili getirdiği yumuşamanın hemen bir gün sonrasında geldiğine dikkat çekildi.
 
Katarlı sahipleri bulunan ve dünyada yıldız futbolcuyu transfer edebilecek sayılı ekiplerden birisi olarak gösterilen PSG'nin, Portekizli futbolcu için 120 milyon euroyu masaya koyduğu belirtildi. Real Madridli idarecilerin bu teklifi kabul etmedikleri, ancak Fransız ekibinin vazgeçmeyerek bu transferi sonuna kadar kovalamaya kararlı olduğu ifade edildi.
 
Yıldız futbolcunun yeni teknik adam Rafael Benitez ile arasının iyi olmadığı için takımdan ayrılmaya sıcak baktığı belirtiliyor. Daha önce idmanı sık sık durdurduğu için tartıştığı hocasına Ronaldo, son idmanı da bitmeden terk ederek tepkisini koymuştu. Eğer oyuncu PSG'ye giderse yıllık ücretinin 20 milyon euroya yakın olacağı zikrediliyor.

Milliyet