Roma, Burak Yılmaz'ın peşinde

Roma, Burak Yılmaz'ın peşinde

Bir dönem Lazio'nun da listesinde bulunan Burak Yılmaz'a Roma talip oldu. Başkent ekibi golcü oyuncu için 18 milyon Euro'yu gözden çıkardı.

Geçen sezon kiralık olarak Fiorentina'da forma giyen Salah'ı Chelsea'den kapan Roma gözünü Manchester City'nün golcüsü Edin Dzeko'ya çevirdi.

Özellikle teknik direktör Pellegrini ile arası iyi olmayan Boşnak golcünün takımdan ayrılmak istemesi yüzünden devreye giren Roma'nın önümüzdeki hafta bu transfer için İngiltere'ye uçacağı belirtildi.

ALTERNATİF BURAK YILMAZ

Manchester City ile yapılacak görüşmelerden olumsuz yanıt alınması durumunda ise Roma golcü transferinde alternatifini Burak Yılmaz olarak belirledi. Dzeko transferinin olumsuz sonuçlanmasına hazırsızlık yakalanmak istemeyen Roma'nın Galatasaray'a ilk teklifi yaptığı iddia edildi.Bir dönem Lazio'nun da listesinde bulunan Burak Yılmaz için başkent ekibinin gözden çıkardığı paranın ise 18 milyon Euro olduğu öğrenildi.Geçen sezon Galatasaray forması ile çıktığı 37 resmi maçta toplam 22 gol atma başarısı gösteren Burak Yılmaz ayrıca 6 kere asist yaptı.

Eurosport