Ozan Tufan'dan flaş karar !

Ozan Tufan'dan flaş karar !

Advocaat’ın Kasımpaşa maçında kadro dışı bırakarak net mesaj verdiği Salih Uçan, Samandıra’ya kapandı. Salih gibi Ozan Tufan da artık tesislerde kalıyor

Salih Uçan... İki yıllık Roma macerasının ardından yeniden Fenerbahçe’ye dönen genç yıldızdan herkes çok umutluydu. 
 
Ancak ilk başlarda iyi gibi göründüyse de ilerleyen haftalardaki eksiklikleri açıkça ortaya çıktı. Bunun sonucunda da teknik direktör Dick Advocaat ilk etapta “Yetersiz, kendisini geliştirmesi gerek” dediği genç oyuncusunu Kasımpaşa maçının kadrosuna da almayarak çok net bir mesaj verdi. 
 
İşte bu mesaj yerine ulaştı ve Salih Uçan da kendine yeni bir sayfa açtı. Kasımpaşa maçından sonraSamandıra’da kalmaya başlayan ve evine gitmeyen Salih idmanların yanı sıra özel çalışmalar yaparak tekrar hocasının gözüne girmek istiyor.
 
OZAN DA ONA KATILDI
 
Fenerbahçe’nin genç yıldızı kendisinden istenileni vermek için şu sıralar Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde yoğun bir çalışma içerisinde... 
 
Ancak Salih bu konuda yalnız değil. Eleştiri oklarının yöneldiği bir diğer isim olan Ozan Tufan da Salih ile birlikte Samandıra’da kalıyor. O da eksiklerini gidermek ve katkı sağlamak için ekstra çalışmalar yapıyor. Kısacası Sarı-Lacivertli takımın iki genç yıldızı Samandıra’da birlikte zor günleri aşmaya çalışıyorlar.
 

Vatan