ÖLÜMDEN DÖNDÜLER ! FENERBAHÇE'NİN UÇAĞI ZORUNLU İNİŞ YAPTI !

ÖLÜMDEN DÖNDÜLER ! FENERBAHÇE'NİN UÇAĞI ZORUNLU İNİŞ YAPTI !

Şampiyonlar Ligi için İngiltere'ye giden Fenerbahçe kafilesini taşıyan uçak Budapeşte'ye zorunlu iniş yaptı.

Fenerbahçe'ye Şampiyonlar Ligi'nde rakibi Manchester United'le yapacağı maç için İngiltere'ye taşıyan uçak acil iniş yaptı.

Bugün saat 11.00'de İstanbul Sabiha Gökçen havalimanından havalanan uçağın ön camına bir kuşun çarpması sonucunda camda hasar meydana geldi.

Camdaki çatlağın büyümesi üzerine uçağın acil iniş yaptığı ve Fenerbahçe kafilesinin havada büyük bir tehlike atlattığı belirtildi.

Fenerbahçe kafilesinin uçaktan indiği ve Budapeşte havalimanında beklediği belirtildi.

ec1c47a576514755b1f1959c11f3e0f9.jpg

Uçaktaki arızanın giderilmesinin ardından Fenerbahçe kafilesinin, Budapeşte'den Manchester'a gideceği belirtildi.

KAFİLENİN DURUMU İYİ

Uçaktaki yolcuların herhangi bir sağlık problemi bulunmadığı öğrenilirken, teknisyenlerin bir inceleme yaparak bilgi vermesi bekleniyor. Uçak teknisyenlerinin incelemelerinin ardından Fenerbahçe'nin Manchester Utd. maçı için İngiltere yolculuğuna devam edeceği öğrenildi.

1312367_0dcc53c4945d3ebc3eeed08587284e62.jpg

FENERBAHÇE'DEN İLK AÇIKLAMA

Yürekleri ağızlara getiren bu talihsiz olayın ardından Fenerbahçe TV'de endişe edilecek bir durumun olmadığı belirtilirken, Fenerbahçe Spor Kulübü'nden de "Fenerbahçemizi İngiltere'nin Manchester kentine götüren uçak, ön camına kuş çarpması nedeniyle Budapeşte'ye acil iniş yaptı" açıklaması yapıldı.

FENERBAHÇE'DEN RESMİ AÇIKLAMA

Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Fenerbahçemizi taşıyan uçağın Budapeşte'ye acil iniş yaptığının duyulması üzerine Borajet Havayolları, İstanbul'dan ikinci bir uçağı Budapeşte'ye doğru yola çıkardı. Bu uçak Budapeşte'deki kafilemizi alarak Manchester'a ulaştıracak" denildi.

20161019134943_cviabh3xeaimjfp.jpg

BEŞİKTAŞ VE GALATASARAY'DAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Beşiktaş ve Galatasaray'ın resmi twitter hesabından yapılan açıklamayla Fenerbahçe kafilesine geçmiş olsun dilekleri iletildi.

screenshot_2-004.jpg

 

screenshot_1-003.jpg

İSTANBUL'DA BU POZU VERMİŞLERDİ

Manchester UTD maçı için yola çıkan Fenerbahçe kafilesi uçak havalanmadan önce bu pozu vermişti.

fb_ucak_borajet.jpg

KRİTİK MAÇ YARIN

Fenerbahçe, Avrupa Ligi A Grubu üçüncü maçında Manchester United ile yarın Old Trafford Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Türkiye saatiyle 22:05'te başlayacak olan Manchester United - Fenerbahçe maçını Tivibu Spor 2 canlı yayında verecek.

LİGDE HÜSRAN, AVRUPA'DA LİDER

Spor Toto Süper Lig'de kötü bir dönem geçiren ve geçen hafta sahasında Aytemiz Alanyaspor'la berabere kalan Fenerbahçe, Avrupa'da ise grubunda lider durumda bulunuyor.

HEDEF AVRUPA'DA NAĞMALUPLUK

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fransa 1. Lig ekibi Monaco'ya elendikten sonra, play-off turunda İsviçre'nin Grasshoppers takımını eleyerek UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalan sarı-lacivertliler, ilk 2 maçta 4 puan topladı.

Ukrayna'da Zorya deplasmanından 1-1'lik sonuçla dönen sarı-lacivertliler, Hollanda ekibi Feyenoord'u sahasında 1-0'la geçmeye başardı ve 4 puanla grubun zirvesine yerleşti. Fenerbahçe, İngiltere deplasmanından puan veya puanlarla dönerek namağlup şekilde yoluna devam etmek için mücadele edecek.

jose-mourinho-manchester-united-old-trafford-chelsea_3472092.jpg

MANCHESTER'DA İŞLER KÖTÜ GİDİYOR

Teknik direktör Jose Mourinho yönetimindeki Manchester United da kendi liginde sıkıntılı bir dönem geçiriyor. Premier Lig'de 2 maçtır kazanamayan ve 7. sırada bulunan İngiliz ekibi, UEFA Avrupa Ligi'ne de istediği gibi başlayamadı. İlk hafta deplasmanda Feyenoord'a 1-0 kaybeden Manchester United, sahasında Zorya karşısında zorlansa da rakibini 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba, Wayne Rooney başta olmak üzere birçok yıldız futbolcuyu kadrosunda bulunduran Manchester ekibi, grupta 3 puanla Feyenoord'un ardından üçüncü durumda bulunuyor.

fenerbahce-manchester-united-maci-beno-t-bastien-in-7815495.jpeg

MAÇIN HAKEMİ TANIDIK

Manchester United-Fenerbahçe maçını Fransa Futbol Federasyonundan Benoit Bastien yönetecek.

Fransız hakem geçen sezon da UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'nin maçında görev aldı. Sarı-lacivertlilerin Avrupa'da sahasında aldığı son yenilgi olan (1-3) Molde karşılaşmasını yöneten 33 yaşındaki hakem, ikinci defa Fenerbahçe'nin karşılaşmasında düdük çalacak.

Bastien'in yardımcılıklarını Frederic Haquette ve Hicham Zakrani'nin yapacağı maçın ilave yardımcı hakemlik görevlerini Benoit Millot ile Jerome Miguelgorry üstlenecek. Zorlu maçta dördüncü hakem olarak ise Julien Pacelli görev alacak.

dick-advocaat-sunderland-manager_3342264.jpg

FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL 11'İ DE BELLİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Advocaat'ın Manchester United karşısında şu 11'i sahaya sürmesi bekleniyor:

Volkan Demirel, Gregory van der Wiel, Martin Skrtel, Simon Kjaer, Hasan Ali Kaldırım, Roman Neustaedter, Mehmet Topal, Josef de Souza, Volkan Şen, Alper Potuk, Robin van Persie.

salih-ucan_7727.jpg

SALİH VE OZAN SAKAT, LENS'İN DURUMU BELLİ DEĞİL

Diğer yandan Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Salih Uçan ve Ozan Tufan, Manchester United karşısında forma giyemeyecek.

Feyenoord karşısında sakatlandıktan sonra iki haftadır tedavisi devam eden ve takımdan 2 haftadır ayrı çalışan Lens ise büyük olasılıkla forma giyemeyecek.

Senegal Milli Takımı'nda sakatlanan ve hafta sonu Aytemiz Alanyaspor karşısında forma giyemeyen Moussa Sow ise takıma döndü. Sow, teknik direktör Dick Advocaat'ın forma vermesi durumunda sahada yer alabilecek.