Neymar yüzünden gelmedi !

Neymar yüzünden gelmedi !

Brezilya futbolunun yükselen değeri Gabriel Barbosa, ''Olimpiyat'ta Neymar ile birlikte oynamak için Fenerbahçe'ye gitmedim'' dedi.

Santos'un 'Yeni Neymar' denilen yıldız hücumcusu Gabriel Barbosa, Brezilya basınına ilginç açıklamalar yaptı.

NEDEN TÜRKİYE'YE GİTMEDİN?

Kendisine gelen,"Türkiye'den çok cazip bir teklif almana karşın neden Santos'ta kalmayı tecih ettin?" şeklindeki soruya, "Profesyonel olduğumdan beri gelişimimi sürdürüyorum. Bu konularda çok konuşmak istemiyorum. Gelişmek istiyorum. Her konuda daha iyi olmak istiyorum. Gelişmek ve hatalarımı düzeltmek. Her konuda en iyi özelliklerim olsun istiyorum." diyerek cevapladı.

NEYMAR İLE YAN YANA OYNAYACAĞIM

Yanıtına devam eden Gabigol, "Rio'da düzenlenecek Olimpiyat'ta takımda olmak istiyorum. Brezilya'da kalıp, göz önünde olmam gerekiyor. Neymar ile yanyana oynayacağım. Neymar'la birlikte aynı takımda Olimpiyat altını kazanmak benim en büyük hayalim. Brezilya daha önce hiç Olimpiyat altını kazanamadı. Ben bu özel başarının bir parçası olmak istiyorum." diyerek sözlerini noktaladı.

Bu sezon 27 resmi maçta forma giyen Gabigol, 10 gol atarak takımının en iyi hücümcularından biri oldu. Gabigol ayrıca, Olimpik takımda yer alacak aday oyuncular arasında da yer aldı.