Neymar imzayı attı iddiası

Neymar imzayı attı iddiası
Güncelleme:

İspanyol Marca gazetesi, Barcelona ile Neymar'ın yeni bir sözleşme üzerinde anlaştığını yazdı.

Gazeteye göre Neymar, Messi ve Ronaldo'nun ardından dünyanın en çok kazanan 3. oyuncusu olacak.

Neymar'ın aynı zamanda menajerliğini yapan babası vergi sorunlarının çözülmemesi halinde oğlunun İspanya'dan ayrılabileceğini söylemişti. Ancak, Marca gazetesine göre, Neymar, Barcelona'nın yeni kontrat teklifini geri çeviremedi.
 
Marca, Neymar'a sözleşmesini 2021 yılına kadar uzatması için yıllık net 15 milyon euro önerildiğini yazdı. Neymar bu durumda, Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo'nun ardından dünyanın en çok kazanan oyuncusu olacak.
 
Marca'ya göre, Barcelona yönetimi yıldız oyuncunun sözleşme fesih bedelini de 1 milyar euro yapmak istedi. Ancak Neymar'ın babası bu inanılmaz rakama karşı çıktı. Tarafların, 250 milyon euroluk sözleşme fesih bedeli üzerinde anlaştıkları iddia ediliyor.
 
Brezilyalı futbol efsanesi Ronaldo da, Barcelona ile sözleşmesini uzatmaya hazırlanan Neymar'ı değerlendirdi. Şu anda dünyanın en iyi oyuncularının Messi ve Ronaldo olduğunu söyleyen Brezilyalı efsane, Neymar'ın gelecek sezon 2 oyuncuyu da geride bırakacağını öne sürdü.
 
Neymar'ın gelişiminin halen devam ettiğini vurgulayan Ronaldo, "1-2 yıl içinde Neymar'ın Altın Top Ödülü’nü Messi ile Ronaldo'nun elinden almasını bekliyorum" dedi.

Ntvspor