Mustafa Denizli'nin ilk transferi

Mustafa Denizli'nin ilk transferi

Galatasaray'a geri dönen teknik direktör Mustafa Denizli'nin başarı için devre arasında 3-4 transfer istediği bildirildi.

Tecrübeli çalıştırıcının, öncelikle Beşiktaş'ı şampiyon yaptığı dönemde orta sahada kilit rol oynayan Fabian Ernst benzeri bir ön libero ve santrfor üzerinde durduğu belirtiliyor. Yönetim araştırmalara başlarken, iki isim ön plana çıktı...

İşte o adaylar...

1 - GÖKHAN İNLER
Napoli'den sezon başında 7 milyon euro'ya Leicester'e giden Gökhan İnler, İngiliz ekibinde forma giymekte zorlanıyor. 6 maçta şans bulabilen Türk asıllı yıldızın menajeri Dino Lamberti ile görüşerek ayrılmak istediğini ilettiği ve Lamberti'nin de Galatasaray'la temas kurduğu ileri sürüldü.

RAKET GİBİ SOL AYAK
Sezon başında Galatasaray ve Beşiktaş'ın gündemine gelen Gökhan İnler, iki kulüple de anlaşamayınca Ada'nın yolunu tutmuştu. Etkili bir sol ayağa sahip olan yıldız, uzak mesafeden attığı sert şutlarıyla ünlü. İnler, İsviçre Milli Takımı'nın da (83 maç/6 gol) değişmez isimleri arasında.

2- TAFFAREL'İN KANKASI DAMİAO
Forvet için ilk aday ise eski aşk Brezilyalı Leandro Damiao oldu. Cruzeiro'da kiralık olarak forma giyen sambacının artık Avrupa'ya gelmek istediği belirtiliyor. Claudio Taffarel'in yakın arkadaşı olan 26 yaşındaki golcü oyuncunun, Galatasaray'ın teklifine olumlu bakacağı ifade edildi. Bo nservisi Santos'ta olan Damiao, şu ana kadar 17 kez Brezilya Milli Takımı'nda görev alıp, 3 gol kaydetti.
 
HAVADAN VE YERDEN ETKİLİ
Damiao, ocak ayında kiralık geldiği Cruzeiro formasıyla bu sezon Serie A'da 4, Brezilya Kupası'nda 1, Mineiro 1'de 9, Libertadores Kupası'nda 4 olmak üzere 47 maçta toplam 18 gol attı. 1.87 boyundaki forvet hem kafa hem de ayakla yaptığı gol vuruşlarında yüksek isabet yüzdesi ile tanınıyor.

Fotomaç