Mustafa Denizli herkesi kapı dışarı etti

Mustafa Denizli herkesi kapı dışarı etti

Mustafa Denizli, malzemeci, masör, doktor ve yardımcı antrenörleri dışarı çıkardı.

Galatasaray ile ilk antrenmanına çıkan teknik direktör Denizli, malzemeci, masör, doktor ve yardımcı antrenörleri dışarı çıkardı, yaklaşık 45 dakika futbolcularına kendini ve beklentilerini anlattı.

23 yıl sonra Galatasaray’ın başında ilk antrenmanını dün sabah gerçekleştiren teknik direktör Mustafa Denizli, deyim yerindeyse görevine fırtına gibi başladı.

Oyuncularla tanışan Mustafa Hoca, daha sonra futbolcular haricindeki diğer çalışanları odadan çıkararak yaklaşık 45 dakika süren bir sohbet gerçekleştirdi. Malzemeci, masör, doktor ve yardımcı antrenörlerin yer almadığı bu toplantıda Denizli’nin, futbolculara beklentilerini aktardığı ve daha sonra da onların sıkıntılarını dinlediği kaydedildi. Denizli’nin bu pozitif yaklaşımından sarı-kırmızılıların çok etkilendiği bildirildi.

Denayer 4 hafta yok

Stefano Marrone eşliğinde özel bir çalışma yapan sarı-kırmızılılar, topla yapılan serbest çalışmanın ardından iki takım hâlinde hareketli bir pas çalışması gerçekleştirdi. Antrenmanın ana bölümünde ise 60 metrede çift kale maç yapıldı. Antrenmanda Lukas Podolski ve Hakan Balta, aldıkları darbeler nedeniyle çalışmayı yarım bıraktı. Lionel Carole de, sahada adaptasyon çalışması yaptı.

Sağ üst arka adalesinde ikinci derecede zorlanma tespit edilen Denayer’in ise en az bir ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi.